eur:
387.91
usd:
357.78
bux:
68176.13
2024. május 17. péntek Paszkál

Szextilalom a súlyosan beteg sztár számára

Nem fekszik le Jordan a vírusos agyhártyagyulladással küzdő férjével, az énekes Peter Andréval. Az állapotos szupermodell nem szeretné, hogy baja esne magzatának.

"Egy ideje már nem szeretkezünk, én nem tudok mozogni, ő pedig beteg - egyikünk rosszabb, mint a másik" - fogalmazott Jordan.

A 28 éves modell elmondta: még a csókoktól is tartózkodnak, mert nem szeretnék, ha bármi baja esne a még meg nem született gyermeküknek, ezért jelenleg csak az ölelésben merül ki köztük a házastársi gyengédség.

A kórházból nemrég hazatért Peter Andre elárulta: volt, amikor arra gondolt, hogy nem éli túl a betegséget. Az énekes a kórházban többször is elvesztette az eszméletét.

"Bevittek egy elkülönített szobába, és egyik vizsgálatot végezték a másik után. Kővé dermedtem a félelemtől" - emlékezett vissza Peter Andre, aki még most is olyan gyenge, hogy csak nagy erőfeszítéssel tud elkészíteni egy csésze teát.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×