eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Monitoring patients vital sign in operating room. Cardiogram monitor during surgery in operation room.
Nyitókép: Georgiy Datsenko/Getty Images

Mesterséges kómában tartják a nagykátai sportcsarnokban összeesett fiút

Sportolás közben esett össze a 15 év körüli fiú, akinek a társai és a mentők is küzdöttek az életéért. Sikerült stabilizálni az állapotát, kórházba szállították.

Az Infostart is beszámolt róla, hogy kedden egy Pest vármegyei sportcsarnokhoz riasztották a mentőket, mert egy tinédzser fiú összeesett sportolás közben. A mentésirányító segítségével az ott tartózkodók megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők sikeresen folytattak. Akkor úgy szólt a híradás, hogy stabil állapotban szállították kórházba. A mentőszolgálat gratulált mindenkinek, aki részt vett a mentésben, a fiúnak pedig mielőbbi felépülést kívántak.

Azóta kiderült, hogy a futsaljátékos a nagykátai városi sportcsarnokban játszott a helyi U19-es csapattal a Maglódi Torna Club ellen, és a 45. percben lett rosszul - írja a Budapest Környéke.

A lap úgy tudja, a meccset azonnal leállították. Előbb egy csapattársa kezdte meg az újraélesztését, aki az önkéntes tűzoltóegyesület tagja is. A mentők pedig kiérkezésükkor defibrillátort használva tudták stabilizálni az állapotát.

A fiatal sportolót azóta mesterséges kómában tartják - írja a lap.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×