INFORÁDIÓ
2022. június 28. kedd
Irén, Levente

takács péter

belügyminisztérium

egészségügy

államtitkár

Takács Péter, az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatója a Szerencsejáték Zrt. támogatásáról tartott sajtótájékoztatón a Szent László Kórházban 2020. auguztus 25-én. A lottótársaság a járványügyi védekezést segítő speciális eszközök és berendezések beszerzéséhez nyújt 150 millió forintos támogatást három budapesti kórháznak.

Megvan, ki lehet az egészségügyért felelős államtitkár

Infostart

Egy szakportál értesülése szerint Takács Péter fog felelni a területért a Belügyminisztériumban.

A MedicalOnline több forrásból megerősített információja szerint az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) Alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettese, Takács Péter lehet az egészségügyért felelős államtitkár a Belügyminisztériumban, amelyhez a mostani, átalakított kormányzatban a terület tartozik.

Takács Péter az OKFŐ-s munkája előtt egy évig vezette az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelőt megbízott főigazgatóként. Az intézménynek korábban, 2015-2017 között finanszírozási osztályvezetője és járóbeteg-ellátási igazgatója is volt.

A portál úgy értesült, hogy Pintér Sándor, mint egészségügyért is felelős miniszterjelölt számos más államtitkárjelölt közül, hosszas mérlegelést követően választotta a Belügyminisztérium irányítása alatt álló OKFŐ helyettes vezetőjét az államtitkári pozícióra, amelyre múlt hét óta folyt a casting.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018