eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Forgalomkorlátozások lesznek a 3-as metróvonal felújítása miatt

Útszűkületekre, időszakos sávlezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani május 13-ig több ütemben a Váci út-Petneházy utca, Váci út-Róbert Károly körút és Üllői út-Szentkirályi utca csomópontokban a 3-as metróvonal felújítása miatt - közölte a BKV Zrt.

A Kálvin téri, a Corvin-negyedben és a Semmelweis Klinikáknál lévő állomások májusi forgalomba helyezése után a metrópótlás a Göncz Árpád városközpont-Kálvin tér útvonalra helyeződik át - tájékoztatott a vállalat.

Közölték azt is, április 19. és 24. között a Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó két forgalmi sávból időszakosan csak egy sáv lesz járható.

A Róbert Károly körúton az Árpád híd irányából érkezők balra, a Váci útra kanyarodás esetén sávelhúzásra számítsanak - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×