eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Utasokat szállító tram-train hódmezővásárhelyen 2021. november 29-én. Ezen a napon indult a Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút), az utasok április közepéig ingyen utazhatnak a két város között. A tram-trainnel a két város központja 35 perc távolságra kerül egymástól, az utasok a lakásukhoz legközelebbi megállóban, villamosmegállóban felszállva eljuthatnak a másik város központjába.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Karambolozott a tram-train Szegeden

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt Anna kút és Szeged vasútállomás között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Összeütközött egy Hódmezővásárhelyről érkező tram-train és egy személygépkocsi Szegeden, a Boldogasszony sugárúton – közölte a Mávinform a közösségi oldalán.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt Anna kút és Szeged vasútállomás között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A vasútvillamosok a délelőtti órákban megnövekedett menetidővel, rövidebb útvonalon közlekednek, járatkimaradásokra is számítani kell.

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, a balesetben személyi sérülés nem történt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a hivatásos tűzoltók a kormánylégzsákot leszorítva nyújtottak segítséget az autó vezetőjének a kiszállásban, valamint áramtalanítottak a járművet. A villamosvasút utasai elhagyták a szerelvényt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×