INFORÁDIÓ
2022. május 23. hétfő
Dezső

dk

2022.05.04. 13:02

Itt a magyarázat, miért nem kapott több pozíciót a DK és a Párbeszéd

A Fidesz–KDNP nem ad parlamenti tisztséget olyan képviselőknek, akik korábban az alkotmányos rend felszámolására irányuló nyilatkozatokat tettek. Ez a magyarázata annak, hogy a DK egyik képviselője nem lett a népjóléti bizottság elnöke, a Párbeszéd frakciójának egyik tagját pedig nem választották meg jegyzőnek.
2022.04.30. 11:52

Új helyettese lesz Karácsony Gergelynek

Gy. Németh Erzsébet beül az Országgyűlésbe, ezért a változás, a főpolgármester-helyettesi poszton kívül a fővárosi DK-frakcióban is.
2022.03.08. 20:00

Dobrev Klára: 180 fokos fordulatot kell venni a választások után

A magyarok biztonságát, jövőjét és jólétét egy dolog garantálja, hogy a tízmilliós Magyarország egy hatalmas, ötszázmilliós európai család tagja – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Dobrev Klára. A Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a közös ellenzéki lista második helyezettje beszélt az ukrajnai szerepvállalásról, a nagy európai elkényelmesedésről, a gazdaságpolitikai irányváltás szükségességéről és az energiafüggőség kiváltásának lehetőségeiről.
2022.02.01. 12:24

Dobrev Klára elárulta, lesz-e magyar parlamenti képviselő

A DK európai parlamenti képviselője valószínűleg ott lesz a közös ellenzéki lista második helyén az április 3-i országgyűlési választáson. De a magyar parlamenti mandátumát már nem veszi át, hanem marad az EP-képviselője.
2021.12.20. 14:28

Hogy áll a Fidesz–ellenzék küzdelem? – Republikon-felmérés

A Republicon Intézet legújabb közvélemény-kutatása szerint az ellenzék 3 százalékponttal vezet a teljes népesség, és 5-tel a pártválasztók körében, ugyanakkor a Fidesz is erősödött. A bizonytalanok aránya csökkent, a választási hajlandóság nőtt.
2021.12.15. 07:40

Mráz Ágoston Sámuel: ezt a hibát Gyurcsány Ferenc nem követné el

A Nézőpont Intézet vezetője szerint nem számít arra, hogy Gyurcsány Ferenc a háttérbe vonulna a jövő tavaszi választásig. A Demokratikus Koalíció elnöke ugyanis egy Facebook-posztban jelezte, hogy Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt kérésére távol tartja magát a kampánytól.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018