INFORÁDIÓ
2021. június 13. vasárnap
Anett, Antal

dk

2021.02.16. 22:06

Soron kívüli oltás a tanároknak? - a nap hírei

A korlátozó intézkedések fenntartását kéri a kormány a parlamenttől, az ellenzék elutasítja az indítványt. Teljes kompenzációt kér a kormánytól az iparűzési adó kiesése miatt a Magyar Önkormányzatok Szövetsége. Újabb 85 ember életét követelte a koronavírus okozta betegség Magyarországon.
2020.11.11. 17:25

Integrálnák az Egyenlő Bánásmód Hatóságát, több se kellett az ellenzéknek

A kormánypártok integrálni akarják az Egyenlő Bánásmód Hatóságot az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába. A Fidesz-KDNP szerint ezzel hatósági jogkört kapna az ombudsman, így szankcionálhatná is a jogsértéseket. Jelenleg ezekre csak a figyelmet hívhatja fel. A Demokratikus Koalíció szerint botrány, az MSZP szerint pedig álságos az indoklás.
2020.11.09. 14:12

Így fogadta az ellenzék a kormányfő járványbejelentéseit

A koronavírus-járvány kezelése volt a központi témája a napirend előtti felszólalásoknak a parlamentben. A közösségi médiában és online sajtótájékoztatón reagáltak a pártok az Orbán Viktor által ismertetett legújabb járványügyi intézkedésekre.
2020.11.06. 14:18

Az ellenzéki pártelnökök zöme „nagyon is” elindulna egyéniben

Kész megmérettetni magát a 2022-es parlamenti választásokon az ellenzéki pártelnökök többsége – nyilatkozta az InfoRádió megkeresésére az MSZP, a PM és az LMP társelnöke. Mindannyian elsődlegesnek tartják ugyanakkor az előválasztások eredményét.
2020.10.02. 11:54

Megvolt az ellenzéki vezetők második csúcstalálkozója

Az ellenzéki pártok vezetői újabb csúcstalálkozót tartottak csütörtök este a 2022-es parlamenti választásokra való közös felkészülésről. Az egyeztetésen részt vettek a DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum vezetői.
2020.09.29. 20:17

Szakértők: Gyurcsány Ferenc fogja meghatározni az együttműködés kereteit

A Demokratikus Koalíció elnöke a legfontosabb és legerősebb szereplő az ellenzéki oldalon – vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Závecz Tibor, a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője. Az elemzők szerint Gyurcsány Ferenc határozza majd meg leginkább az ellenzéki együttműködést a 2022-es választásokra. Az elemzők kitértek a borsodi időközi választásra, valamint a Momentum elnökének kijelentéseire is.
2020.09.18. 17:29

Továbbra is vitatott az EU új, saját bevételeinek kérdése

A Fidesz szerint az Európai Parlament olyan új uniós bevételek bevezetését követeli, ami a tagállamok döntő többségének elfogadhatatlan, és megszüntetné a tagállamok fejlettségétől függő befizetés rendszerét. A DK szerint erről nincs szó, a válságkezeléshez azonban mindenkinek hozzá kell járulnia.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018