eur:
389.31
usd:
357.46
bux:
73056.94
2024. július 22. hétfő Magdolna
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-listavezetője, képviselőjelöltje beszédet mond a Majálisozz a DK-val című rendezvényen a budapesti Városligetben 2019. május 1-jén.
Nyitókép: Mónus Márton

Nyilvános Dobrev Klára vagyonnyilatkozata

A volt miniszterelnök feleségének, EP-képviselőnek 200 millió forintos megtakarítása van.

Közzétette vagyonnyilatkozatát Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője, aki miniszterelnök-jelöltként is megméreti magát az ellenzéki előválasztáson. A bevallásban a következő főbb tételek szerepelnek:

  • két ingatlan: egyedüli tulajdonosa az Apró-villaként elhíresült rózsadombi 400 négyzetméteres háznak, és férjével, Gyurcsány Ferenccel közös tulajdona egy kötcsei, 267 négyzetméteres nyaraló
  • lizingel egy hibrid Toyota RAV4-et
  • 199 882 000 forintja van az értékpapírszámláján
  • EP-képviselőként 8990 eurós fizetést és 4576 eurós költségtérítést kap, ami összesen közel 4,8 millió forintnak felel meg
Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás: az idő nem a demokratáknak dolgozik, Kamala Harrisen kívül nincs komoly jelölt

Magyarics Tamás: az idő nem a demokratáknak dolgozik, Kamala Harrisen kívül nincs komoly jelölt

Ugyan szóba jött néhány demokrata kormányzó neve lehetséges elnökjelöltként, egy kivételével nem ismertek országosan, pár hét alatt pedig nem lehet felépíteni senkit – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora. Magyarics Tamás hozzátette: Kamala Harris valószínűleg már a konvenció szavazásának első körében megszerzi az elnökjelöltséghez szükséges támogatottságot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×