INFORÁDIÓ
2023. február 3. péntek
Balázs

vagyonnyilatkozat

2022.08.06. 07:20

Nyilvánosak a képviselők új típusú vagyonnyilatkozatai

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiség képviselő és nemzetiségi szószóló eleget tett vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének a pénteki határidőig – tájékoztatta az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke.
2022.06.01. 21:48

Határidőre leadták a képviselők a vagyonnyilatkozatukat

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát - közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke szerda este.
2022.02.01. 08:07

Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok - vannak jelentősebb változások

Január 31-ig kellett nyilatkozniuk a 2021-es évet tükröző vagyoni helyzetükről a kormánytagoknak, a parlamenti képviselőknek, a miniszterelnöknek, a köztársasági elnöknek, a nemzetiségi szószólóknak, továbbá a polgármestereknek és az önkormányzati képviselőknek. Nyilvános egyebek mellett az Állami Számvevőszék elnöke és alelnökei, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke és elnökhelyettesei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és alelnökei vagyonnyilatkozata is.
2022.01.31. 21:26

Minden képviselő leadta vagyonnyilatkozatát

Az országgyűlési képviselők és a nemzetiségi szószólók is eleget tettek a január 31-ei határidőig vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek - közölte Hargitai János (KDNP), az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke.
2021.01.31. 14:53

Minden parlamenti képviselő leadta vagyonnyilatkozatát

Az országgyűlési képviselők és a nemzetiségi szószólók is eleget tettek a január 31-ei határidőig vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek - közölte Hargitai János (KDNP), az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018