eur:
392.71
usd:
366.34
bux:
66745.39
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Szabadlábon a ceglédi horrorban pedofíliával gyanúsított apa

Kiengedték a börtönből azt a román férfit, akit négyéves kislányának megerőszakolásával gyanúsítanak. A nyomozás ettől függetlenül még folyamatban van ellene. Tagadja a bűnösségét, szerinte nem ő okozta a gyerek sérüléseit.

A négyéves román kislányt még 2018-ban a szülei vitték be egy budapesti kórházba egy ceglédi munkásszállóról. Azt mondták, véletlenül ráesett egy 500 kilós betontömb az udvaron. Az orvosok megállapították, hogy a gyereknek

eltört a combcsontja, erősen vérzik, sokkos állapotban van és megerőszakolták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Bárki is követte el ezt a szörnyűséget, annak súlyos szexuális zavara, vagy elmebetegsége van, mondta korábban az InfoRádióban Magyarné Zsombor Julianna igazságügyi pszichológus szakértő. Mint fogalmazott,

akik ilyen pici gyerekeket használnak szexuális célra, azok pedofilok, akikkel viszont az a gond, hogy kettős arcú emberek,

vagyis a környezetük nem igazán tudja az irányultságukat.

A kislányt kétszer megműtötték, utána pedig a kishúgával együtt nevelőszülőknél helyezték el. A szakértő szerint soha nem fogja teljesen kiheverni ezt a traumát. „Emlékezni valamilyen szinten mindenféleképpen fog, mert már 4 éves. Arra, hogy őt valamilyen komoly trauma érte, ennek mindenképpen marad nyoma – emelte ki Magyarné Zsombor Julianna. – Az, hogy konkrétan micsoda, az nem biztos, mert azt lehet, hogy a gyermekkori amnézia elmossa, de ez a trauma elég mély.”

A rendőrség még nem tudja, hogy ki erőszakolta meg a kislányt, a munkásszállón ugyanis sok férfi megfordult a környezetében. A nyomozók mindenkit kihallgattak, a családtagoktól DNS-mintát vettek, az édesanya testvérét pedig, sajtóértesülések szerint, hazugságvizsgálatnak is alávetették.

A gyanú az apára terelődött, aki tagadja a bűnösségét. Előzetes letartóztatásba került, ahol egy évet töltött, de most kiengedték

tájékoztatta a Blikket az ügyvédje. „A gyanúsítás most is ugyanaz a védencemmel szemben, mint eddig. Ez nem változott. Még egy szakvéleményre várunk, aztán szerintem a nyomozás lassan végetér. Reményeim szerint hamarosan mindenki számára kiderül, hogy az édesapa ártatlan, nem követte el a bűncselekményt. Jelenleg a feleségével van, és minden vágyuk, hogy újra ők nevelhessék a kislányukat” – fogalmazott Surdy Miklós.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×