eur:
394.74
usd:
371.29
bux:
65904.68
2024. április 16. kedd Csongor
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Ceglédi horror: a szülők állítják, ráesett valami a kislányra

A kórházi szakvélemény szerint megerőszakoltak egy kislányt, a vele egy ceglédi munkásszállón élő családtagok szerint azonban egyszerűen rázuhant egy nagy súly.

Továbbra is keresik a 4 éves ceglédi kislány embertelen megerőszakolóját. Mint az Infostart.hu is beszámolt róla, a napokban egy fővárosi kórházban jelentkezett egy ceglédi munkásszállón élő család azzal, hogy a szülők kislánya balesetet szenvedett.

A kórházban az orvosok azonnal megállapították, hogy a kislányt megerőszakolták. A szülők verziója a kisgyermek sérüléséről a Blikk szerint azzal egészült ki, hogy

"egy ötszáz kilós súly eshetett a gyerek lábára, az okozta a sérüléseket".

Mint állítják, sosem hagyták magára a kislányt, így a tragédia napján, vasárnap sem. Állításuk szerint épp az udvaron tevékenykedtek, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy nagy súly, ami ráesett a kislányra.

Ezt követően kihallgatták a család férfitagjait,

az édesanya testvérét a lap szerint még hazugságvizsgálatnak is alávetették: többszöri teszt után sem bukott meg.

Az ismerősök kizártnak tartják, hogy a rendes család benyomását keltő emberek közül bárki is megerőszakolhatta a gyermeket.

A Bors információi szerint közben a sérült kislány már két műtéten is túl van, kishúgát pedig a gyámhatóság azonnal elvette a szüleitől. A rendőrség a család minden tagjától DNS-mintát vett, a fejleményekről azonban nem nyilatkoznak.

Az InfoRádiónak korábban nyilatkozó szakpszichológus azt mondta,

egy négyéves kislány a vele történő szexuális erőszakot teljesen soha nem fogja tudni kiheverni,

elsősorban a későbbi párkapcsolataira lesz hatással a feldolgozhatatlan történés.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×