eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Csípő- és térdprotézisben érintetteknek segítenek

A hatékony fájdalomcsillapításról és az innovatív megoldásokról is tartanak előadásokat május 26-án egy országos csípő- és térdprotézis témában tartott rendezvényen. A főszervező az InfoRádiónak elmondta: az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvény célja, hogy azok a páciensek, akik műtétre várnak, vagy már túl vannak rajta, teljes körű információt kapjanak az egész beavatkozásról: a műtétről, a rehabilitációról, valamint a csípő és térdprotézissel való élettel - mondta Nagy Balázs György, az országos rendezvény főszervezője.

A rendezvény elején a csípő, vagy térdbeültetésre váró páciens a beültetés folyamatáról kap információkat. Ezt követi egy beszélgetés az

új típusú protézisekről, szó lesz egy más típusú beültetési technikáról, illetve a fájdalomcsillapítás különféle módjairól,

ugyanis egy új módszert fog bemutatni egy aneszteziológus szakorvos. Mindezeken kívül egy magánkórház is bemutatkozik, és megismerhető, náluk hogyan történik egy ilyen beavatkozás. Németországból is érkezk előadó, aki a magyar és a német ellátás közti különbségekről fog beszélni. Zárásként pedig egy olyan négydanos karatemester mesél az életéről, aki két csípőprotézissel él.

Az eseményre itt lehet jelentkezni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×