eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
ST PETERSBURG, RUSSIA - JUNE 12, 2021: Fans watch a live stream of the UEFA Euro 2020 Group B match between Belgium and Russia in the Football Village in Konyushennaya Square, a venue of the UEFA Festival in St Petersburg. Stanislav Krasilnikov/TASS (Photo by Stanislav Krasilnikov\TASS via Getty Images)
Nyitókép: Stanislav Krasilnikov / TASS / Getty Images

Szigorú korlátozásokat vezettek be a labdarúgó-Eb egyik helyszínén

A koronavírus-járvány terjedése miatt léptek a helyi hatóságok Szentpéterváron.

A torna első hétvégéje után, hétfőn, a városvezetés közölte: megtiltották a 3000 fő feletti tömegrendezvényeket.

A világ legészakabbra fekvő többmilliós városában szombaton több ezren kísérték figyelemmel óriáskivetítőkön az oroszok belgák elleni csoportmérkőzését (0-3), a folytatásban azonban csak korlátozott számban lesz lehetőség a közös szurkolásra, ráadásul csütörtöktől a szurkolói zónákban nem árusíthatnak ételt, csak italt.

Az orosz válogatott szerdán fogadja a finneket Szentpéterváron, majd jövő hétfőn Koppenhágában zárja a csoportkört a dánok ellen.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×