eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 14: Nuno Mendes of PSG passes the ball during the Ligue 1 McDonalds match between Paris Saint-Germain and Stade Brestois 29 at Parc des Princes on September 14, 2024 in Paris, France.
Nyitókép: Franco Arland/Getty Images

Rasszista botrány borzolja a kedélyeket a Paris Saint-German-nél

A PSG közleményt is adott ki, miután a Brest elleni 3-1-es bajnoki győzelmet (Ligue 1) követően rasszista üzenetekkel bombázták a klub portugál játékosát, Nuno Mendest.

A francia sztárcsapat Ousmane Dembélé duplájával és Fabián Ruiz találatával gyűjtötte be a három pontot szombaton. A meccs után a PSG védője, Nuno Mendes egy képernyőfotót tett közzé a közösségi médiában a neki küldött rasszista üzenetekről - írja a Reuters híradása nyomán az Index.

A klub közölte, együttműködik a hatóságokkal, hogy a felelősöket felelősségre vonják:

"A Paris Saint-Germain nem tolerálja a rasszizmus, az antiszemitizmus és a diszkrimináció semmilyen formáját. A Nuno Mendes ellen irányuló rasszista sértések teljesen elfogadhatatlanok."

a Paris Saint-German szerdán lép pályára a Girona ellen a Bajnokok Ligájában, szombaton pedig a francia bajnokságban látogat el a Reims csapatához.

Nuno Mendest 2022-ben vásárolta meg a PSG. A 22 éves balhátvéd eddig 29-szer szerepelt a portugál nemzeti válogatottban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×