eur:
395.13
usd:
371.2
bux:
65167
2024. április 19. péntek Emma
Kassai Viktor játékvezető a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Debreceni VSC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. március 4-én. A DVSC 3-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Piros lapot kapott Kassai Viktor

Kemény kritikával köszönt el az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatója az orosz játékvezetőket irányító magyar szakembertől.

Ahogy az Infostart már beszámolt róla, távozott Kassai Viktor az Orosz Labdarúgó Szövetség (RFSZ) játékvezetői bizottságának éléről. A személyi változást az RFSZ szervezeti átalakítással indokolta. Asot Hacsaturjanc, a bizottság elnöke megköszönte a magyar szakember munkáját, közte az európai szabványoknak a szövetség rendszerébe való bevezetését, amelyeket fontosnak nevezett az RFSZ által végrehajtott játékvezetési reform szempontjából.

Az Index most azonban azt írja orosz lapforrások alapján, hogy Szergej Cseban, az orosz szövetség ügyvezető igazgatója máshogy látta Kassai Viktor több mint másfél éves tevékenységét: "Kassainak problémái voltak, nem értette meg, hogy hová jött és mivel kell foglalkoznia. Véleményem szerint a játékvezetés minősége nem javult vele. Sajnos a hazai szakemberek között nincs olyan bíró, akit lehetőségünk lett volna kinevezni az ő helyére. Hogy mi miért neveztük ki korábban Kassait? Ez az UEFA játékvezetői bizottságának ajánlása alapján történt. Láttak benne valamit."

A TASZSZ orosz hírügynökség szerint Kassai Viktor, aki 2020 januárja óta dolgozott Oroszországban, végkielégítés nélkül távozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×