eur:
394.13
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Aissa Laidouni, a Ferencváros (j) és Jan Kuchta, a Slavia Praha játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2021. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Cseh lapok: nem kikapott, önmagát verte meg a Slavia Praha

A Ferencváros elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőn a csapat 2-0-ra kikapott a magyar bajnoktól.

Sport: "Minden rossz. Semmi sem sikerült. A Slavia futballistái a a Ferencváros ellen mindent elrontottak, amit csak lehetett. A slavistákra a jövő héten a prágai Edenben nagyon komoly munka vár..."

Mladá Fronta Dnes: "Bolond este volt. A Slavia szerda este kést kapott a hátába, és vérzik. Remélhetőleg nem vérzik el, mert az nagy kár lenne. Hosszú ideig jól érezhette magát a prágai csapat, mert minden vonatkozásban jobb volt a pályán, és határozottabban, gyorsabban, ügyesebben játszott. Nem volt sok helyzete, de a Ferencváros a telt ház ellenére nehezen boldogult. Na de mire jó a labdatartás, a veszélyes beadások, az ügyes adogatás és a bátor támadások, amikor a csehek lényegében önmagunknak lőttek két gólt?"

Právo: "A Slavia a Dunánál saját magát győzte le. A futballistáknak váratlanul elég messzire került a továbbjutás a Bajnokok Ligájába."

Lidové Noviny: "A Slaviának két végzetes hibája, rossz pillanata miatt jelentősen csökkent az esélye a továbbjutásra."

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×