eur:
393.63
usd:
368.48
bux:
65924.59
2024. április 24. szerda György
Villar Perosa, 2018. augusztus 12.Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a Juventus B csapata elleni edzőmérkőzésen Villar Perosában 2018. augusztus 12-én (MTI/EPA/Alessandro Di Marco)
Nyitókép: MTI/EPA/Alessandro Di Marco

Nyertek a „zebrák”, de nem a Juve, amely így még nem bajnok

A Juventus nem hogy nem nyert Udinében, a Serie A első csütörtöki mérkőzésén, hanem 2-1-re kikapott. Előnye hatpontosra csökkent a második helyezett Atalantával szemben, de már csak kilenc pontot lehet szerezni, három forduló van hátra. Amennyiben a 38. forduló után a Juve és az Atalanta pontegyenlőséggel állna, a címvédő marad a bajnok.

A Juventus azon a napon biztosíthatta volna be a bajnoki elsőségét, amelyet hívei azt ünnepelték, hogy kereken 3000 napja csak a Juvenus Olaszország bajnoka.

Udinében a hazaiak játszottak a „zebra” mezben, a Juve két szerelésbe jut.

Az első félidő hajrájában a holland De Light 22 méterről bevette a hazaiak kapuját, így a szünetben a torinói csapat úgy állt, hogy a nap végén bajnok lesz. Ám az Udinese a második játékrészben fordított, előbb Nesztorovszki kiegyenlített, majd a 92. percben az elefántcsontparti Seko Fofana – miközben még egy „kötényt” is adott a holland gólszerzőnek – belőtte az Udinese második győztes gólját.

Folytatás már péntektől, az Atalanta az újrakezdés óta még veretlen, nagy formában lévő AC Milan ellen játszik a Saqn Siróban. A Juventus ellenfele vasárnap este, Torinóban, a Sampdoria lesz. Továbbra is a saját kezében van a sorsa: ha nyer, biztosan bajnok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×