eur:
395.22
usd:
365.74
bux:
65388.86
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
London, 2018. október 3.Maurizio Sarri, a Chelsea olasz vezetőedzője sajtóértekezletet tart a klub londoni edzőközpontjában 2018. október 3-án, egy nappal a Vidi FC elleni Európa-liga mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Niklas Hallen)
Nyitókép: NIKLAS HALLEN

Sarri szerint nagyon jó a csapata, ha még őt is elbírta

Maurizio Sarri minden idők legidősebb bajnok edzője lett az olasz élvonalban. Hatvanegy és félévesen megdöntötte a svéd legenda, Nils Liedholm csúcsát. Sarrinak a Juvéval nyert bajnoki cím mindössze a második nagy sikere pályafutása során, korábban az Európa-ligát hódította el a Chelsea-vel.

Nem meglepő, hogy Sarri túlcsorduló örömmel ünnepelte a bajnoki címet. Még önironikus viccelődésbe is fogott: „Ha velem nyerni tudtatok, akkor igazán jónak kell lennetek!”

A Sampdoria elleni győzelem után azonnal befutott az öltözőbe, mintha rossz szokását gyakorolva dohányozni akarna, de leginkább azt akarta elkerülni, hogy játékosai lelocsolják egy vödör vízzel. Nem sikerült elkerülnie…

„Mindig nehéz nyerni, mi több, minden évben egyre nehezebb. A sportban valamit biztosra venni, az egyik legnagyobb hiba, de ez az együttes nem sétált bele ebbe a csapdába. Lépésről lépésre, lassan kell megváltoztatni azokat a dolgokat, amelyek a legkevésbé tetszenek. Nem teheted meg, hogy csak úgy besétálsz egy klubba, amely sorozatban nyolc bajnoki címet nyert, és azonnal megváltoztatsz mindent” – mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×