eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A későbbi harmadik helyezett Hosszú Katinka a 200 méteres női hátúszás döntőjében az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 2018. október 6-án.
Nyitókép: MTI / Czagány Balázs

Válásáról és a távolabbi terveiről is beszélt Hosszú Katinka

Megviselte őt az elmúlt időszak, de ma már újra mosolyog, s motivációjából egy cseppet sem veszített. A kedden kezdődő, kínai rövid pályás világbajnokságon igyekszik minél több aranyérmet szerezni.

"Nem mindig tudtam erős maradni" - kezdte a Blikknek adott interjút a válására vonatkozó kérdésre adott válasszal Hosszú Katinka. "A nehézségek ugyanakkor megerősítettek, s keményebb lettem, mint valaha voltam. Nagyon hálás vagyok, hogy van nekem az úszás, amely mindig biztos pont volt az életemben, s most is támaszt nyújtott".

Azt mondta, fizikailag nincs problémája, ugyanúgy tud edzeni, mint 15-20 évvel ezelőtt, s a regenerálódás is ugyanúgy megy, mint korábban. "A Világkupán olyan eredményeket értem el, amelyek bizonyítják, hogy a formám kezd a régi lenni".

Petrov Árpáddal, az edzőjével minden jól működik, ennek bizonyítéka, hogy az eredmények is jönnek - monda a sportoló. "Nehéz persze már most kijelenteni, hogy a maximumot hoztuk ki magunkból. Az edzéstervemben sok minden megmaradt, de vannak benne új elemek is, mindenképpen változatosabb lett".

A jövőjére vonatkozó kérdésre így válaszolt: "Most azt mondom, hogy a 2020-as tokiói olimpia után is szeretnék úszni, de majd meglátjuk. Úgy tervezem, hogy a sportág mellett maradok a későbbiekben. A jövőmet a pszichológia irányában is el tudom képzelni, hiszen ez irányú végzettségem van".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×