eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Budapest, 2019. január 9. Lukács Peta (Lukács Péter) gitáros - a Bikiniben és a European Mantra együttesben zenél - a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az 1982-ben alakult Bikini rockzenekar - amely a kezdeti időkben egy sajátos, újhullámosan dadaista punk rock zenét játszott - történetét, pályaívét elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

57 rajongót vezettek ki az Arénából, a Bikini gitárosával sem kivételeztek

Nem mindennapi történetről számolt be a közösségi oldalán Lukács Peta.

Kirakták a biztonságiak a Tool kedd esti koncertjéről Lukács Péter Petát, a Bikini gitárosát, számolt be a zenész közösségi oldalán. A Tool koncertnek volt egy külön szabálya, éspedig, hogy a nézők nem videózhatnak a koncerten, ezt szegte meg a biztonságiak szerint a gitáros, aki egy videóban mesélte el, hogy mi történt valójában.

„Pont egy szünetszerű része volt a koncertnek, ezért úgy voltam vele, hogy megnézek egy videót, amiben elmondják, mi az álláspontja a zenekarnak a videózással kapcsolatban. Ahogy néztem ezt a YouTube-videót, egyszer csak érzem, hogy valaki óvatosan megkopogtatja a vállamat, látom is, hogy egy biztonsági őr az, aki közli, hogy fáradjak vele. Mondom, miért? Azt mondja, látja, hogy videózok. Mondom igen, és mutatom neki a telefonomat, hogy egy YouTube-videót nézek gyorsan arról, hogy miért nem szabad ezen a koncerten videózni. Azt mondja, éppen ezért menjek vele…” – idézi a Blikk a zenész beszámolóját, aki hiába bizonygatta, hogy nem szegte meg a szabályt, így is kirakták.

A Bikini zenésze hozzátette: a szervezők ezt követően sem voltak hajlandóak belenézni a mobiljába, egyszerűen kitessékelték, így ha esetleg valóban videót készített volna, azt már fel is tehette volna a netre, mivel nem kobozták el tőle a szerintük felvett anyagot.

A HVG beszámolója szerint egyébként összesen 57 embernek kellett elhagynia a progresszív metálzenekar koncertjét, mert a banda kérése ellenére elővették a koncert alatt a telefonjukat. A koncertlátogatók szerint a biztonsági szolgálat túlreagálta sok esetben a helyzetet, és indokolatlan esetben is kivezettek, vagy kivezetéssel fenyegettek olyanokat is, akik akár csak a pontos időt nézték meg a telefonjukon.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×