eur:
393.87
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

"Sosem fogom elfelejteni" - így búcsúztak a 17 éves focistától

Több százan vettek végső búcsút attól a fiataltól, aki májusban zuhant ki egy budapesti lakás második emeletéről.

Érden temették el szerdán a 17 éves N. Richárdot, a városi futballcsapat játékosát. A fiút sok csapattárs, barát és családtag búcsúztatta.

„Feldolgozhatatlan, hogy elvesztettem az egyik legjobb barátomat. Rendkívül jó ember volt, becsületes és remek futballista. Sosem fogom elfelejteni – mondta a Bors beszámolója szerint egy barátja, Adrián.

A 17 éves fiú urnáját egy virágokból készített zöld-fehér labda ékesítette.

A család azt kérte: a járványra tekintettel mindenki egy szál virággal érkezzen, és rója le a kegyeletét, valamint mellőzzék a személyes részvétnyilvánítást a családtagokkal.

Mint arról beszámoltunk, az érettségit ünnepelve május 9-én éjjel többen házibulit tartottak az I. kerületben, amelyen kábítószert is fogyasztottak. Egy 17 éves fiatal a tanúk szerint összeverekedett egy másik fiúval, majd kiugrott az ablakon. A fiút a János kórházba szállították, és nem sokkal később beállt nála az agyhalál, majd május közepén életét vesztette. A rendőrség néhány napon belül elfogta azt a dílert, aki a megalapozott gyanú szerint eladta a kábítószert a házibulizó fiataloknak.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×