INFORÁDIÓ 
2020. október 31. szombat
Farkas

drog

házibuli

brfk

rendőrség

Bejelentést tett a rendőrség a másodikról kiesett fiú ügyében

Bejelentést tett a rendőrség a másodikról kiesett fiú ügyében

Infostart

Bódultan dühönghetett a 17 éves focista, mielőtt kiugrott az ablakon – a rendőrség beszámolt a kihallgatásokról. Hajtóvadászaton csaptak le a fiataloknak kábítószert eladó dílerre.

Mint az Infostart is megírta, 2020. május 9-ről 10-re virradó éjszaka több fiatal házibulit tartott az I. kerületi Fő utca egyik társasházi lakásában. Az egyik fiatal később kizuhant az ablakon, majd másnap a kórházban elhunyt.

A rendőrség Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el, és csütörtökön közölte: a fiatalok közül többen kábítószert fogyasztottak. A társaság egyik tagja, egy 17 éves fiú a lakás több berendezési tárgyát megrongálta, majd a második emeleti lakás hálószobájának ablakából kiugrott. A fiút a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték a Szent János Kórházba.

A rendőrség kábítószer birtoklása vétség, illetve rongálás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást, amely során a lakásban tartózkodó öt személyt előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Az ott elvégzett kábítószer gyorsteszt négyüknél több kábítószer vonatkozásában is pozitív eredményt mutatott, ezért őket kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Blikk információi szerint egy fiatal focistáról van szó, aki egy érettségiző társaság meghívottjaként vett részt a buliban. A lap úgy értesült, vizeletükből THC-t és amfetamint mutattak ki. A vallomások alapján körvonalazódik az események lefolyása is: a 17 éves fiatal agresszív volt és dühöngött, ki akart ugrani a lakás egyik nyitott ablakán, ám ebben egy lány megakadályozta, mire a fiatal egy másik ablakhoz rohant, amelyen aztán ki is ugrott.

Elkapták a dílert

A rendőrség azt is közölte, hogy a fiataloknak kábítószert eladó díler kézre kerítésére Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot állított fel, akik széleskörű adatgyűjtés és felderítő munka eredményeként azonosították a dílert, egy 25 éves budapesti férfit. A Felderítő Főosztály nyomozói a dílert, illetve a vele együtt tartózkodó barátnőjét 2020. május 14-én Józsefvárosban, a Kálvária téren elfogták és előállították.

M. C. Renátót kábítószer-kereskedelem bűntette, barátnőjét a 21 éves B. Eliza Viktóriát kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatásukat követően a 25 éves dílert a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Nyitókép: Pexels.com
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018