eur:
392.55
usd:
365.52
bux:
66622.24
2024. április 26. péntek Ervin
Andy Vajna kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea, a kampány támogatói a beporzó rovarok számára lakó- és áttelelőhelyet biztosító méhmenedék átadása alkalmából tartott ünnepségen a Fővárosi Állat- és Növénykerthez tartozó Holnemvolt Parkban 2014. május 8-án.
Nyitókép: Andy Vajna kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea egy budapesti rendezvényen 2014. május 8-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Vajna Tímea magánéletéről és Andy Vajna készülő filmjéről beszélt

Elhunyt férje magánéletében jelen lévő szomorúságról, fiának haláláról és legújabb filmjéről beszélt az özvegy.

A producer élete legnagyobb tragédiáját, hogy skizofréniában szenvedő fia 2007-ben öngyilkos lett, sosem tudta feldolgozni. Most a Blikknek ezt megerősítette a januárban elhunyt filmes özvegye, Vajna Tímea is. Mint a Blikknek elmondta, mindig próbálta humorral jobb kedvre deríteni férjét, amikor Andy valamiért elkomorult. Tímea 2010-ben ismerkedett meg későbbi férjével a producer éttermének megnyitójakor. Vajnának hamar megtetszett a bolondos fiatal lány, aki az első, a szép szemeit dicsérő bókot egy bandzsítással ütötte el. A barátok elmondása szerint Tímea megfiatalította és boldogságot vitt a napjaiba.

Bunyik Béla, a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál főszervezője és Vajna jóbarátja szerint is a producer a fájó emlékek miatt költözött vissza Magyarországra. "Mivel Los Angelesben minden Justinra emlékeztette Vajnát, inkább Budapestre költözött" – mondta korábban Bunyik.

Nem készült a halálra, így filmes tervei is voltak még Andy Vajnának: Puskás Ferenc életét akarta vászonra vinni. "Elkészült a forgatókönyv, amit Joe Eszterhas, az Elemi ösztön írója írt. Kiküldtem pár amerikai forgalmazónak is, amerikai rendezők már bejelentkeztek nálam, hogy ők szeretnék megcsinálni a filmet. Andy Colin Farrellt szerette volna főszereplőnek. A film jogai nálam vannak, úgyhogy mindenképp szeretnék egy Andyhez méltó filmet csinálni, de ez még a jövő kérdése. Jelen pillanatban nem tudom még, hogy mi történik velem Amerikában, meg úgy egyáltalán" – nyilatkozta lapunknak Vajna Tímea.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról a bankoknál, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés. Az elmúlt hetekben pedig már egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre nem készülnek kamatemelésre a lakáshiteleknél, pedig lenne okuk rá. Kiemelten foglalkozunk ezzel a témával a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a szakmai eseményre!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×