INFORÁDIÓ 
2020. február 27. csütörtök
Edina

andy vajna

vajna tímea

film

bulvár

Andy Vajna kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea, a kampány támogatói a beporzó rovarok számára lakó- és áttelelőhelyet biztosító méhmenedék átadása alkalmából tartott ünnepségen a Fővárosi Állat- és Növénykerthez tartozó Holnemvolt Parkban 2014. május 8-án.

Vajna Tímea magánéletéről és Andy Vajna készülő filmjéről beszélt

Infostart

Elhunyt férje magánéletében jelen lévő szomorúságról, fiának haláláról és legújabb filmjéről beszélt az özvegy.

A producer élete legnagyobb tragédiáját, hogy skizofréniában szenvedő fia 2007-ben öngyilkos lett, sosem tudta feldolgozni. Most a Blikknek ezt megerősítette a januárban elhunyt filmes özvegye, Vajna Tímea is. Mint a Blikknek elmondta, mindig próbálta humorral jobb kedvre deríteni férjét, amikor Andy valamiért elkomorult. Tímea 2010-ben ismerkedett meg későbbi férjével a producer éttermének megnyitójakor. Vajnának hamar megtetszett a bolondos fiatal lány, aki az első, a szép szemeit dicsérő bókot egy bandzsítással ütötte el. A barátok elmondása szerint Tímea megfiatalította és boldogságot vitt a napjaiba.

Bunyik Béla, a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál főszervezője és Vajna jóbarátja szerint is a producer a fájó emlékek miatt költözött vissza Magyarországra. "Mivel Los Angelesben minden Justinra emlékeztette Vajnát, inkább Budapestre költözött" – mondta korábban Bunyik.

Nem készült a halálra, így filmes tervei is voltak még Andy Vajnának: Puskás Ferenc életét akarta vászonra vinni. "Elkészült a forgatókönyv, amit Joe Eszterhas, az Elemi ösztön írója írt. Kiküldtem pár amerikai forgalmazónak is, amerikai rendezők már bejelentkeztek nálam, hogy ők szeretnék megcsinálni a filmet. Andy Colin Farrellt szerette volna főszereplőnek. A film jogai nálam vannak, úgyhogy mindenképp szeretnék egy Andyhez méltó filmet csinálni, de ez még a jövő kérdése. Jelen pillanatban nem tudom még, hogy mi történik velem Amerikában, meg úgy egyáltalán" – nyilatkozta lapunknak Vajna Tímea.

Nyitókép: Andy Vajna kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea egy budapesti rendezvényen 2014. május 8-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018