eur:
396.44
usd:
359.86
bux:
72605.12
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Válasszon a világ legostobább valóságshow-i közül!

Elképesztő gyorsasággal robbantak be a köztudatba a valóságshowk, amelyek egyre-másra szolgáltatták a témát a médiának. Most éppen egy újabb holland őrület, a Big Donor Show kavar nagy vihart.

Botránynak nevezte a holland szervátültetetteket tömörítő alapítvány az Endemol új vetélkedőjét, amelyet pénteken éjszaka vetítenek először.

A holland politikusokat is felháborította a Big Donor Show terve. A műsorban egy 37 éves, végső stádiumban lévő rákbeteg nő, bizonyos Lisa veséjét lehet megnyerni.

A BNN adó igyekezett megvédeni a műsorát. A csatorna szóvivője szerint az volt a szándékuk, hogy ráirányítsák az emberek figyelmét egy akut problémára.

Töke van a menyasszonynak

Más műsoroknak viszont valóban nincs más céljuk, csak a szórakoztatás. Az Egyesült Királyságban 2003-ban készült "There's Something About Miriam", egy hétszereplős valóságshow lényege egy átverés volt.

A műsorban hat férfi küzdött hetekig egy nő, Miriam kegyeiért, ám egy idő után kiderült, hogy Miriam férfinak született, transzszexuális.

Bár a műsorból vetített részleteket az egyik brit televízió még azelőttről, amikor a versenyzők rájöttek, hogy a 21 éves modell férfiként jött a világra, az egész sorozatot soha nem vetítették le Nagy-Britanniában, a valódi férfiak ugyanis megfenyegették a készítőket, hogy beperelik őket.

Komolyan, haver, meleg vagyok

Az amerikai Fox csatorna sem úszta meg balhé nélkül: kénytelenek voltak törölni műsorukból a "Seriously, Dude, I'm Gay" című valóságshowt, mert az mérhetetlenül felbőszítette a meleg szervezeteket.

A műsorban két heteroszexuális férfinak kellett meggyőznie barátait, családját és ismeretleneket arról, hogy valójában homoszexuális. A fura vetélkedő díját az nyerte volna, akiről egy bizottság legtöbb tagja elhitte, hogy valóban meleg.Semmit a kéznek!

Húszezer férfi jelentkezett a "Lapdance Island" című műsorba Nagy-Britanniában, amelyben az előzetes szerint tíz férfinak kellett volna megküzdenie saját vágyával, miközben körülöttük negyven táncos lány végzi a dolgát. Külön kikötés volt, hogy a férfiak nem nyúlhatnak a lányokhoz.

Később kiderült, hogy a show valójában egy átverés volt, amelyet egy másik műsorhoz készítettek.

Palira vett űrhajósok

A brit "Space Cadets" is átverés volt: a készítők azt ígérték a tíz jelentkezőnek, hogy egy oroszországi űrhajóskiképzés után fellövik őket az űrbe, végül mégis egy műűrhajóban ragadtak egy suffolki raktárban.

A versenyzők két hétig küzdöttek a fődíjért, a három győztes viszont ahelyett, hogy űrutazáson vehetett volna részt, 25 ezer fontot kapott. Egyikük sem ismerte be, hogy csalódott, amiért átverték.

Lehetséges, hogy a palira vett asztronauták sejthettek valamit, hiszen egy alkalommal a készítők arra kérték őket, tartsanak egy ünnepséget az "űrhajójukon" egy Mr. Bimby nevű orosz kutyának.

Egy másik műsorban a győztest a Mir űrállomásra küldték volna, mielőtt azonban a show-t forgatni kezdték, az állomást megsemmisítették.

Szülés élőben

Élő adásban szült egy asszony Nagy-Britanniában. A műsort készítő stáb korábban  több császármetszéses szülést követett végig, ezeket felvételről, vágva sugározták.

A műsor csak a briteknek volt újdonság: öt évvel korábban Amerikában már öt szülést közvetítettek élőben.

Ki az apád?

Bár az örökbefogadást intéző szervezetek tiltakoztak, mégis adásba került a Fox csatornán az a műsor, amelyben adoptált embereket szembesítettek tíz ismeretlennel, akik közül egy valóban a szülőjük volt.

Egy nő 100 ezer dollárt nyert azzal, hogy ráhibázott, ki is a biológiai apja, holott korábban sosem látta őt.

A műsor készítői szerint felemelő tapasztalat volt, az amerikaiak nagy részét mégis hidegen hagyta a családegyesítés, mindössze 6 millióan nézték végig a showt.

Címlapról ajánljuk

Megdöbbentő beismerés: az amerikai tankok már majdnem fele odaveszett Ukrajnában

A tavaly szeptemberben leszállított 31 darab M1A1 SA Abrams harckocsikból mostanra bizonyíthatóan 14-et elveszett az ukrán hadsereg – közölte az Oryx portál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×