eur:
388.99
usd:
363.66
bux:
68187.62
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Paris Hilton már érti

A Hilton-szállodalánc örökösnője - miután korábban mindent elkövetett azért, hogy elkerülhesse a büntetést - most úgy döntött, vállalja a felelősséget tetteiért.

Öt nappal azután, hogy Paris Hiltont 45 napos elzárásra ítélte a Los Angeles-i városi bíróság, a híresség közölte: már érti, miért kapta a büntetést.

A sztárt azért ítélték letöltendő börtönbüntetésre, mert annak ellenére ült a volán mögé, hogy januárban ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát.

"Kész vagyok arra, hogy vállaljam a következményeket, amiért megszegtem a próbaidő feltételeit" - jelentette ki Paris Hilton.

A nyilatkozat azért is meglepő, mert korábban arról írtak a lapok, hogy Hilton kisasszony szülei Arnold Schwarzeneggerhez, Kalifornia kormányzójához fordultak, hogy tegye semmissé lányuk büntetését, maga Paris pedig kérelmet nyújtott be azért, hogy ne kelljen leülnie a büntetést.

Szerdán a 26 éves lány rajongói még aláírásgyűjtési akciót is indítottak, hogy megmentsék kedvencüket a börtöntől

"Nem várom, hogy jobban bánjanak velem, mint bárki mással, aki így tett, bár remélem, hogy rosszabbul sem fognak" - tette hozzá a szállodalánc-örökösnő.

A médiasztár elmondta azt is: most már tudja, mennyire komoly dolog, ha valaki ittasan vezet.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Az amerikai munkaerőpiac továbbra is szoros maradt a múlt héten, a munkanélküli segélyek iránti új kérelmek száma változatlanul alacsony. A Munkaügyi Minisztérium csütörtöki jelentése szerint az április 27-én véget ért héten a szezonálisan kiigazított első kérelmek száma 208 ezer volt, ami megegyezik az előző heti adattal. Ez alacsonyabb, mint amit a Reuters által megkérdezett közgazdászok vártak, akik 212 000 kérelemmel számoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×