eur:
393.18
usd:
358.82
bux:
71859.78
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
Nyitókép: Pixabay

Aki erre vonatozna, az most nagyon rosszul járt

Késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon, több IC kerülő útvonalon jár.

Pestszentlőrinc vasútállomáson meghibásodott a biztosítóberendezés kedd hajnalban, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon 30-50, esetenként 60-70 perccel meghosszabbodott a vonatok menetideje; a berendezés helyreállítása elhúzódik, ezért még délután is jelentős késésekre és kimaradó járatokra kell számítani - tudatta a Mávinform.

Közölték: a Nyugati pályaudvarról óra 35-kor és a Monorról óra 16-kor induló S50-es vonatok nem közlekednek, a Z50-es vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között S50-es vonatként járnak, minden állomáson és megállóhelyen megállnak, több InterCity pedig kerülő útvonalon, Újszász érintésével közlekedik, ezért nem érinti Zuglót, Kőbánya-Kispestet, Ferihegyet és Ceglédet. A debreceni Cívis InterRégiók csak Ceglédig közlekednek, illetve onnan is indulnak.

A meghirdetett változásoktól eltérések előfordulhatnak, az egyes közlekedő vonatokról további tájékoztatás a Vonatinfó térképen vagy a MÁV applikációban érhető el - tették hozzá. Jelezték ugyanakkor, hogy a kerülő útvonalon közlekedő InterCity vonatok a főváros és Szolnok között nem követhetők a vonatinformációs rendszereken.

Címlapról ajánljuk

Dagad az olimpiai tornabotrány, az amerikaiak nem nyugszanak bele az ítéletbe

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerint a szabályok nem teszik lehetővé, hogy újravizsgálják a párizsi olimpián a női tornászok talajdöntőjében történteket, még akkor sem, ha meggyőző új bizonyítékok állnak rendelkezésre, így Jordan Chiles nem kapja vissza az ötkarikás bronzérmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 13. 16:15
×
×
×
×