eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: Mohai Balázs

Túl az első "körön" Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc

Az előválasztáson vesztes kormányfőjelölt-jelölt pártjának elnöke és a győztes miniszterelnök-jelölt először ült asztalhoz az eredmények ismeretében.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon tudatta a nyilvánossággal, hogy megtörtént az első találkozó Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt és közte.

Mint a pártelnök tudatja, alapesetben nem lenne hír, hogy tárgyalt a kormányfőjelölttel, de "most más helyzet van", "sok ilyen találkozó lesz".

"Semmi falrengető nem történt, arról beszéltünk, hogy mit kell tennünk, hogy közösen leváltsuk a kormányt. Közösen. Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői.
Ennyi történt" - írta a közösségi oldalon az ATV tudósítása szerint.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×