eur:
394.19
usd:
368.49
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
A Fővárosi Közterület-Fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. régi tárgyak újrahasználatát népszerűsítő központja Budapesten, a XV. kerületben 2018. június 8-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az FKF-nél is lassan visszatér az élet a rendes kerékvágásba

Tekintettel a járványügyi helyzet enyhülésére, csütörtöktől újra megnyitja személyes ügyfélszolgálati irodáit a Fővárosi Közterület-fenntartó – tudatta a társaság.

A közlemény szerint a gördülékenyebb ügyintézésért kéri az FKF, hogy ügyfeleik

használják a honlapján elérhető online időpontfoglalást és a személyes ügyintézésnél tartsák be az óvintézkedéseket:

használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt és viseljenek maszkot, illetve az ügyféltérben egyszerre csak annyian tartózkodjanak, ahány munkapult nyitva tart. Kísérő pedig csak indokolt esetben lépjen be az irodába.

Az FKF arra is felhívta a figyelmet, hogy

aki teheti, intézze ügyeit az online ügyfélszolgálaton.

A társaság közölte, hogy keddtől újra megnyitotta a budapestieknek a IX. Ecseri út 9., a XIII. Tatai út 96., a XIV. Füredi út 74., a XVI. Csömöri út 2-4., a XVII. Gyökér köz 4., a XVIII. Jegenye fasor 15. és a XXI. Mansfeld Péter u. 86. szám alatti hulladékudvarait.

Továbbá két újrahasználati központjukat is megnyitották – a XV. kerületben a Károlyi Sándor útit és a XVIII. kerületben a Besence utcait –, így a korábbi hét helyett már tizenhárom hulladékudvar áll a lakosság rendelkezésére.

A hulladékudvarok, illetve az újrahasználati központok előzetes időpontfoglalás nélkül is igénybe vehetők.

A társaság tervezi a fennmaradó négy hulladékudvarának fokozatos újranyitását is.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarok szolgáltatásait kizárólag budapesti lakosok, eredeti lakcímkártyával történő címigazolás, továbbá utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény, vagy átutalási igazolás, illetve társasházi lakos esetében közös képviselői igazolás bemutatásával, hulladékfajtánként meghatározott napi és éves limitig díjmentesen vehetik igénybe.

A közlemény szerint a X. kerületben, a Fehér köz 2. szám alatti hulladékudvar kihasználatlanság miatt bizonytalan időre bezár.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×