eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Média Hungary 2018 - Hagyd el a tegnapod!

Jövő héten két napon át ismét összegyűlnek Siófokon a média és a piac képviselői, hogy megvitassák az iparág aktuális kérdéseit. A Média Hungary 2018-ról Csermely Ákos főszervező beszélt.

A Media Hungary 2018 konferencián a média, a reklám, a kommunikáció, a kereskedelem és a kapcsolódó ágazatok képviselői gyakorlatias, a hétköznapi munkában alkalmazható ötleteket és fejlesztéseket mutatnak be, kiemelt figyelmet szentelve a fogyasztói élményhez kapcsolódó témáknak.

Csermely Ákos, a Média Hungary 2018 főszervezője kiemelte, hogy a 23 éve rendezik meg a konferenciát, minden májusban találkoznak a médiások. Ennyi év alatt sok minden változott, kitágult a világ,

ma már a kereskedelem, a gazdasági szereplők, az internetvilág is képviselteti magát, ezért 2000-nél is többen lesznek a rendezvényen,

köztük rengeteg rádiós, kiadók, televíziós csatornák és a terjesztői oldal képviselői, valamint a gazdasági szereplők.

A konferencia idei mottója: "Digital Hungary, hagyd el a tegnapod". "Ezzel szerettük volna kifejezni azt, hogy

nincs ma már olyan terület sem a médiában, sem a versenypiacon, ahol a digitalizáció, az alacsony beszállási költségek ne befolyásolnák a hagyományos üzletet"

- mondta a főszervező, hozzátéve, hogy a konferencia egyik szekciójában arról lesz szó, hogy vajon mit tanulhatunk más versenypiacok fejlődéséből, milyen mintát vehetünk az ő alkalmazkodóképességeikről.

Csermely Ákos azt is elmondta, hogy többségében reklámokról, hirdetésekről lesz szó a konferencián. Az idei Média Hungary-n nem lesz klasszikus sajtó, tv, rádió, internet tematika, hanem mindent át fog itatni a reklám is.

"Nincs külön reklámterem, hanem sajtó és a reklám, tv és a reklám, online és a reklám.

Azt fogjuk vizsgálni, hogy hagyományos tv-s, rádiós reklámok hogy tudnak találkozni a digitalizáció reklámjaival.

Arról is lesz szó, hogy egy nyolcperces televíziós reklámblokk azon szereplőjének, aki a blokk közepén van, mennyit ér az a reklám" - mondta a főszervező.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Cápatámadás a Balatonban? – szakértők a mesterséges intelligencia különös világáról
aréna

Cápatámadás a Balatonban? – szakértők a mesterséges intelligencia különös világáról

A polgár akkor fogja a mesterséges intelligenciát befogadni, amikor nagyon jól körülhatárolt területeken életjobbító faktorként érzékeli – vélekedett a mesterséges intelligencia jövőbeni hasznosításáról Rab Árpád digitáliskultúra-szakértő, jövőkutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Információs Társadalom Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa és Tilesch György nemzetközi mesterségesintelligencia-szakértő, a PHI Institute alapító elnöke, a Neumann Társaság MI-nagykövete az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol szó esett az új technológia veszélyeiről, a korlátairól és a hasznairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Egyre feszültebb a viszony Ukrajna és fontos szövetségese között - Háborús híreink vasárnap

Egyre feszültebb a viszony Ukrajna és fontos szövetségese között - Háborús híreink vasárnap

Az Ukrajna által javasolt béketerv, valamint a fekete-tengeri gabona-egyezmény felélesztésére irányuló legújabb ENSZ-javaslatok "nem reálisak" - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter; Volodimir Zelenszkij közben szombaton lengyelországi látogatása során kitüntetéseket adott át két lengyel önkéntesnek, de nem találkozott hivatalos személyekkel a Kijev és Varsó között a gabonaimport miatt feszült viszony közepette. A fronton közben tovább folynak a harcok, Ukrajna arról számolt be, hogy áttörték az orosz védelmi vonalakat az ország déli részén fekvő Zaporizzsja térségében. Kilenc ember meghalt és 16 megsebesült, köztük két tábornok, az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint egy ukrán légicsapásban, amely Oroszország fekete-tengeri haditengerészeti parancsnokságát érte a Krímnél. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×