eur:
395.71
usd:
367.22
bux:
65304.87
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Média Hungary 2018 - Hagyd el a tegnapod!

Jövő héten két napon át ismét összegyűlnek Siófokon a média és a piac képviselői, hogy megvitassák az iparág aktuális kérdéseit. A Média Hungary 2018-ról Csermely Ákos főszervező beszélt.

A Media Hungary 2018 konferencián a média, a reklám, a kommunikáció, a kereskedelem és a kapcsolódó ágazatok képviselői gyakorlatias, a hétköznapi munkában alkalmazható ötleteket és fejlesztéseket mutatnak be, kiemelt figyelmet szentelve a fogyasztói élményhez kapcsolódó témáknak.

Csermely Ákos, a Média Hungary 2018 főszervezője kiemelte, hogy a 23 éve rendezik meg a konferenciát, minden májusban találkoznak a médiások. Ennyi év alatt sok minden változott, kitágult a világ,

ma már a kereskedelem, a gazdasági szereplők, az internetvilág is képviselteti magát, ezért 2000-nél is többen lesznek a rendezvényen,

köztük rengeteg rádiós, kiadók, televíziós csatornák és a terjesztői oldal képviselői, valamint a gazdasági szereplők.

A konferencia idei mottója: "Digital Hungary, hagyd el a tegnapod". "Ezzel szerettük volna kifejezni azt, hogy

nincs ma már olyan terület sem a médiában, sem a versenypiacon, ahol a digitalizáció, az alacsony beszállási költségek ne befolyásolnák a hagyományos üzletet"

- mondta a főszervező, hozzátéve, hogy a konferencia egyik szekciójában arról lesz szó, hogy vajon mit tanulhatunk más versenypiacok fejlődéséből, milyen mintát vehetünk az ő alkalmazkodóképességeikről.

Csermely Ákos azt is elmondta, hogy többségében reklámokról, hirdetésekről lesz szó a konferencián. Az idei Média Hungary-n nem lesz klasszikus sajtó, tv, rádió, internet tematika, hanem mindent át fog itatni a reklám is.

"Nincs külön reklámterem, hanem sajtó és a reklám, tv és a reklám, online és a reklám.

Azt fogjuk vizsgálni, hogy hagyományos tv-s, rádiós reklámok hogy tudnak találkozni a digitalizáció reklámjaival.

Arról is lesz szó, hogy egy nyolcperces televíziós reklámblokk azon szereplőjének, aki a blokk közepén van, mennyit ér az a reklám" - mondta a főszervező.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát
Jelentés

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×