INFORÁDIÓ
2022. január 22. szombat
Artúr, Vince

online

2022.01.21. 11:41

Az ötödik hullám miatt online indul a tavaszi félév az ELTE-n

Tekintettel a járvány ötödik hullámára, az Eötvös Loránd Tudományegyetem legkevesebb 3 hétre online oktatást vezet be a tavaszi félév kezdetén. A hallgatói hiányzásokra az általános szabályok vonatkoznak, a kollégiumok továbbra is a szokásos rendben működnek.
2022.01.16. 10:29

Filmre veszik híres magyar írók szerelmeit

Írók-sorsok-szerelmek címmel indít új online sorozatot a Madách Színház; a program a XX. század legismertebb magyar íróinak életét és szerelmi történeteit dolgozza fel 50-80 perces "film-szín-játékok" formájában.
2022.01.14. 05:00

Fejlett kémvírus lendült támadásba világszerte

A Kaspersky szakemberei által kiszúrt, PseudoManuscrypt névre keresztelt új kártevő fejlett kémkedési funkciókkal rendelkezik, célpontjai között pedig a kormányzati szervezetek éppúgy megtalálhatók, mint a különféle iparágakban használt ipari vezérlőrendszerek.
2022.01.06. 12:10

Eredményesen, de rossz hangulatban használják a magyar cégek a Facebookot

Az emelkedő hirdetési költségek, a csökkenő organikus elérések, a gyakori problémák ellenére a cégek 78,1 százaléka szerint még mindig megéri a Facebookot üzleti célra használni. Az adatvédelmi hiányosságok, és főleg a közösségi platformokat övező botrányok problémákat okoznak a marketinggel foglalkozóknak. Többek között ezek derültek ki a Liftup 2021 novemberében készített nem reprezentatív kutatásából, amiben 260 magyar vállalkozás válaszolt a kérdésekre.
2021.12.12. 08:15

Ezt a listát fussa át, ha szokott online vásárolni!

A karácsonyi időszakban megugró internetes vásárlások biztonságát fenyegető csalókra hívta fel a figyelmet, és az online fizetések biztonságának jelentős növelésére osztott meg javaslatokat az IT-biztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. szakértője.
2021.10.18. 21:58

Így telefonálnak a magyarok online

A magyar internetezők 64 százaléka használ valamilyen netes hang- vagy videóhívás-szolgáltatást, de a cégek is előszeretettel alkalmazzák a technikát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kutatásai alapján. A 2020 második felében készült felmérések szerint nem feltétlenül telefonál kevesebbet mobilról az, aki online indít hívást.
2021.08.25. 16:06

Innovatív online felülettel újít a Marketing Summit Hungary

A digitális megoldások jelentősége soha nem látott módon értékelődött fel az elmúlt időszakban. A mögöttünk hagyott másfél év, a járvánnyal és a fogyasztói szokások változásával megköveteli azt a rugalmasságot, amit a technológia biztosít. Idén először a Magyar Marketing Szövetség és a Lounge Group egy online platformmal egészíti ki a marketingszakma legfontosabb eseménye, a Marketing Summit Hungary repertoárját. A Summit Play egy innovatív, online konferencia-streaming felületet kínál a kommunikációs szakmának, exkluzív tartalmakkal kiegészítve, amelyek a tudásmegosztást támogatják.
2021.08.14. 14:23

13 éves magyar fiú volt a keresett hacker - íme a beszámoló

Az egész azzal kezdődött, hogy egy édesanya betelefonált a rendőrségre, hogy az ő azonosítójával és jelszavával lépett be valaki a Kréta iskolai elektronikus ügyintéző rendszerbe. Tanulságos történet szülőknek, gyerekeknek.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018