INFORÁDIÓ
2022. május 23. hétfő
Dezső

konferencia

2022.05.11. 11:17

Az EU jövőjéről szóló konferenciasorozatra is rányomta bélyegét a háború

Lezárult az Európa jövőjéről rendezett, egy évvel ezelőtt elkezdett konferenciasorozat. Az Európai Parlament, az Európai Bizottság és az Európai Tanács átvette a reformra vonatkozó végső jelentést, mely 49 javaslatot és azokhoz kapcsolódóan 320 intézkedést tartalmaz. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének oktatóját kérdeztük.
2022.05.10. 11:33

Digital Media Hungary: kalandra fel!

Most rendezik Siófokon a magyar média egyik legrangosabb konferenciáját, amelynek témája a centralizáció és a decentralizáció egymásra hatása.
2022.05.09. 06:00

Többségi véleménnyel, de nem az egység jegyében zárul ma az EU-jövő konferencia

A brexit sokkja után az EU-egység megszilárdítását és az uniós projekt „állampolgárokhoz közelebb vitelét” célozta az uniós konferencia meghirdetése, amely az EU jövőjéhez gyűjtött egy éven át állampolgári ötleteket. A hétfőn véget érő konferencia polgári elképzeléseket valóban felsorol, de ezek az egységet távolról sem mindenben szavatolják.
2022.05.07. 08:47

Mindszenty József boldoggá avatását szorgalmazták Rómában

Egész Európának a kizárólag anyagiakat biztosító gazdasági politikánál többre, erkölcsi megújulásra van szüksége Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke szerint, aki Mindszenty József boldoggá avatását szorgalmazta a bíboros halálának évfordulóján bemutatott misén Rómában péntek este.
2021.12.03. 19:04

A digitális kompetencia fejlesztése megkerülhetetlen - konferencia

A szakképzésben is van már digitális tananyagtár, tavasszal pedig elindul a tanárok képzése, hogyan építhetik be ezeket a tanmenetbe - mondta Pölöskei Gáborné, az ITM szakképzésért felelős helyettes államtitkára egy konferencián, amelyen az iskolai digitális átállás is téma volt.
2021.11.24. 15:42

Orbán Balázs: a kormány hisz a polgárok bölcsességében

Az egyszerű emberek képesek helyes döntéseket hozni, ítélőképességük jó, azonban a tömeges részvétellel zajló döntéshozatalt, "amelyet nyugodtan hívhatunk demokráciának", nem mindig tartották a kormányzat megfelelő modelljének - hangoztatta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018