INFORÁDIÓ
2021. április 15. csütörtök
Anasztázia, Tas

konferencia

2021.04.02. 13:50

Visszatérhetne az USA az atomalkuba

Az Egyesült Államok esetleges visszatéréséről tanácskoztak a 2015-ös atomalkut aláíró Kína, Oroszország, Németország, Franciaország és Nagy-Britannia képviselői Iránnal egy virtuális konferencia keretében pénteken.
2021.01.25. 18:08

Virág Barnabás: a nagyobb mérleg lesz az új norma

A járvány jelentős változásokat okozott a gazdaságban, így a monetáris politikában, szorosabb együttműködésre van szükség a fiskális és monetáris politika között - mondta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke az idén online megrendezett Lámfalussy konferencián.
2020.12.13. 19:05

Ijesztő jelenség: már a szolgáltatóipar mintájára működik a kiberbűnözés

A világban jövőre becslések szerint mintegy ötezermilliárd eurós kárt okoznak majd a kibertámadások – mondta egy, a témában rendezett konferencián a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató elektronikus információbiztonsági igazgatója. A koronavírus-járvány alatt a kibertérben megjelenő idősebb korosztályt már világszerte célzottan támadják.
2020.11.23. 19:17

Magyarországon elsőként fém bankkártyát kínál az MKB Bank

Idén is megtartotta az MKB Fintechlab a tavaly sikeresen életre hívott Design Summit programját. A kétnapos online rendezvényen többszáz meghívott vett részt - mondta az InfoRádiónak az MKB Fintechlab és az MKB Bank digitális képességek és innováció terület vezetője.
2020.11.09. 18:28

Kiderült, bezárják-e a templomokat

A Covid-19-járványhelyzet alakulása miatt, figyelembe véve a járványügyi szakemberek véleményét, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia – az egyház sajátosságait szem előtt tartva – visszavonásig az alábbiakat közölte:
2020.10.13. 06:49

Konferencia a digitális oktatás tapasztalatairól

Október 14-16. között rendezi a Digitális Jólét Program (DJP) a harmadik Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítást (DOKK), amelyet a résztvevők idén rendhagyó módon online formátumban követhetnek.
2020.10.08. 13:55

Nagy Márton: az állam katalizáló szerepe felértékelődik

A beruházásoktól lesz fenntartható a növekedés, a beruházás volt és lesz a gazdasági növekedés legfontosabb mozgatórugója - mondta Nagy Márton miniszterelnöki megbízott, gazdaságpolitikai tanácsadó a Budapest Economic Forum 2020 online konferencián.
2020.09.02. 19:00

Újraválasztották Veres Andrást az MKPK elnökévé

Ismét Veres András győri megyés püspököt választotta elnökévé a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) - közölte az MKPK sajtószolgálata. Megbízatása újabb öt évre szól.
2020.06.20. 14:05

Trócsányi László: az EU van a tagállamokért, nem pedig fordítva

Az Európai Parlament plenáris ülése elfogadta az Európai Unió jövőjéről szóló konferenciával kapcsolatos álláspontját. Eszerint a járványhelyzet után az unió reformja időszerűbb, mint valaha. Trócsányi László fideszes EP-képviselő az InfoRádiónak azt mondta: a magyar érdek az, hogy az Európai Unió a tagállamok egyenjogúságát hangsúlyozza.
2020.05.16. 21:35

A megyéspüspökök dönthetnek a nyilvános liturgiákról Budapesten is

A megyéspüspökök a helyi körülmények és lehetőségek, valamint az egészségügyi előírások figyelembevételével dönthetnek a nyilvános liturgiákról és a szentségek kiszolgáltatásának módjáról Budapesten is - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018