eur:
393.1
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a XI. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján a Hungexpo Budapesti Vásárközpont G pavilonjában 2018. április 23-én. Az április 25-ig tartó fesztiválon rendezik meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny és a SkillsHungary döntőit.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Orbán Viktor: "építsük fel közösen azt a Magyarországot", ahová mindig vissza lehet térni

Magyarország jövője azon is múlik, hogy a fiatalok milyen utat választanak - közölte a kormányfő a 2018-as Szakma sztár tanulmányi verseny hétfő délelőtti megnyitóján, Budapesten. Orbán Viktor elmondta: Magyarországnak az az érdeke, hogy a fiatalok szakmai és üzleti sikereket érjenek el.

Olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van, ahol minden fiatal kezébe jut egy értékes szakma vagy hasznos diploma - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a XI. Szakma sztár fesztivál megnyitóján.

"Ez a célunk, ezért kötöttünk megállapodást a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, és ezért fogunk újabb megállapodást kötni velük az előttünk álló négy évre is" - mondta a kormányfő.

A jelen lévő diákoktól azt kérte, "építsük fel közösen azt a Magyarországot", ahová mindig vissza lehet térni. A magyaroknak ugyanis mindenért meg kell küzdeniük, a saját szakembereikért, fiataljaikért és jövőjükért is - fogalmazott Orbán Viktor.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×