INFORÁDIÓ
2022. január 18. kedd
Piroska

fiatal

2021.05.25. 20:18

Ferenc pápa szeretné, ha a katolikus világ lenne a zöld átalakulás motorja

Az egoizmus, a közöny és a felelőtlenség lassan végez a bolygóval, veszélybe sodorva a fiatalok jövőjét - jelentette ki Ferenc pápa egy videoüzenetben egy olyan platform elindítása alkalmából, amely az ökológiai átalakítási folyamatok megindítására ösztönző kezdeményezéseket fog össze.
2021.05.15. 19:06

Sok magyar fiatal pénztárcája igencsak megsínylette a pandémiát

Tízből négy fiatal bevételei csökkentek a koronavírus-járvány tavalyi megjelenése óta, ők átlagosan 74 ezer forintról voltak kénytelenek lemondani. A 19–29 éves korosztály tagjainak 41 százaléka nem érzékelt változást, velük szemben a fiatalok majdnem hatoda a bevételek növekedéséről számolt be – derült ki a K&H ifjúsági indexéből.
2020.10.04. 14:00

Csinos pályakezdő-bérkiegészítést vezethet be a pozsonyi kormány

2004-ben volt legutóbb annyi munkanélküli északi szomszédunknál, mint most. A növekedés a korábbi évek adataival összevetve is szembetűnő. A szlovák munkaügyi miniszter mégis bizakodó, mert a koronavírus-járvány okozta krízis kirobbanása óta augusztusban először csökkent a munkanélküliség.
2020.09.10. 19:50

Fontos vagy! – fókuszban a fiatalkori öngyilkosságok megelőzése

Szeptember 10-én, az öngyilkosság megelőzésének világnapján kezdődik a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány Fontos vagy! kampánya. Az alapítvány segélyvonalát naponta három olyan 24 év alatti fiatal hívja, akinek öngyilkossági gondolatai vannak.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018