INFORÁDIÓ
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly

fiatal

2022.04.17. 08:42

Felmérés: világgá menne minden harmadik fiatal

A fiatalok 36 százaléka arra számít, hogy ha  úgy adódna könnyen találna magának új munkát - legalábbis ezt mondták a 19-29 éves korosztály dolgozó tagjai a K&H ifjúsági indexéhez végzett felmérésben. 11 százalékuk viszont úgy véli, nagyon nehezen lehetne új állása. Az is kiderült a kutatásból, hogy a megkérdezettek 34 százaléka külföldön próbálná ki magát: ez az egyik legmagasabb érték a felmérés közel 10 éves történetében.
2021.05.25. 20:18

Ferenc pápa szeretné, ha a katolikus világ lenne a zöld átalakulás motorja

Az egoizmus, a közöny és a felelőtlenség lassan végez a bolygóval, veszélybe sodorva a fiatalok jövőjét - jelentette ki Ferenc pápa egy videoüzenetben egy olyan platform elindítása alkalmából, amely az ökológiai átalakítási folyamatok megindítására ösztönző kezdeményezéseket fog össze.
2021.05.15. 19:06

Sok magyar fiatal pénztárcája igencsak megsínylette a pandémiát

Tízből négy fiatal bevételei csökkentek a koronavírus-járvány tavalyi megjelenése óta, ők átlagosan 74 ezer forintról voltak kénytelenek lemondani. A 19–29 éves korosztály tagjainak 41 százaléka nem érzékelt változást, velük szemben a fiatalok majdnem hatoda a bevételek növekedéséről számolt be – derült ki a K&H ifjúsági indexéből.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018