eur:
392.66
usd:
362.08
bux:
72738.24
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Az argentin Giuliano Simeone (j) és a marokkói Zakarija el-Uadi a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi labdarúgótornája B csoportjának Argentína-Marokkó mérkőzésén a Saint-Étienne-i Geoffroy Guichard Stadionban 2024. július 24-én. A találkozó 2-2-es döntetlennel ért véget.
Nyitókép: MTI/AP/Silvia Izquierdo

Panaszt tettek az argentinok a botrányos labdarúgó-mérkőzés miatt

Az Argentin Labdarúgó Szövetség panaszt tett a nemzetközi szövetségnél (FIFA) a szerdán botrányos körülmények között zárult olimpiai nyitómérkőzésük miatt.

„Botrányos volt, ami a pályán történt” – mondta Javier Mascherano, az argentinok szövetségi kapitánya, miután csapata 2–1-es vereséget szenvedett Marokkótól a nyitókörben.

Az argentin válogatott a 15 percesre tervezett hosszabbítás során a 106. percben egyenlített, majd a szurkolók megdobálták a játékosokat, és a pályára berohanó nézők miatt félbeszakították a mérkőzést. Az olimpia szervezői a rendbontás kapcsán vizsgálatot indítottak.

A St. Étienne-i stadiont kiürítették, és sokáig nem volt egyértelmű, hogy a meccset csak félbeszakították vagy le is fújták, de a csapatok rövid bemelegítés után 120 perc elteltével visszatértek a pályára. A játékvezető les miatt a videobíró segítségével érvénytelenítette az argentin egyenlítő gólt. Ezt követően zárt kapuk mögött további három percig zajlott a meccs, ami nem hozott változást.

Címlapról ajánljuk
Napokon belül elküldheti a Red Bull Sergio Pérezt – a szakíró elmondja, ki jöhet a helyére

Napokon belül elküldheti a Red Bull Sergio Pérezt – a szakíró elmondja, ki jöhet a helyére

Már egyes konkurens istállók is elismerik, hogy új helyzet állt elő a Forma–1-ben, és a Red Bull helyett a McLaren lett az a csapat, amelyhez a többieknek mérniük kell magukat – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy azt rebesgetik, Max Verstappen túl sok időt fordít szimulátorozásra, ami a versenyzésére is kihat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×