eur:
394.75
usd:
368.14
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Julian Nagelsmann, a Bayern München német labdarúgóklub új vezetőedzője első edzését vezeti csapatának Münchenben 2021. július 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Philipp Guelland

A teljes médiát meghackelik a német Eb-csapat különleges kihirdetésével

Mivel korábban pár név kiszivárgott, naponta egy nevet fognak nyilvánosságra hozni, ráadásul különleges módon, mindenkit máshogy jelentenek be.

Rendhagyó módját választotta a Német Labdarúgó-szövetség a nyári Európa-bajnokságon szereplő válogatott keret bemutatásának - írja az Origo.

A szövetséget kellemetlenül érintette, hogy a franciák és a hollandok elleni meccsekre készülő hat újonc neve kiszivárgott, ezért a Julian Nagelsmann által dirigált csapat bő Eb-keretét máshogyan hozzák majd nyilvánosságra: 26 nap alatt válik majd ismertté a 26 játékos neve. Nico Schlotterbeck nevét például vasárnap a híradóban mondták be, hétfőn pedig egy hamburgi nyugdíjasotthon 93 éves női lakója közölte, hogy leverkusen sikercsapatának tagja, Jonathan Tah is ott lesz a hazai együttesben.

Ismert, a némettel egy Eb-csoportban szereplő magyar válogatott bő névsorát kedd 13 órakor közlik Telkiben. A két csapat a labdarúgó-Eb-n június 19-én csap össze Stuttgartban (A csoport).

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×