eur:
393.97
usd:
370.44
bux:
66287.57
2024. április 17. szerda Rudolf
Síelő az eplényi síarénában a szezonnyitó napján, 2022. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Hétfőtől Magyarországon is síelhet, mutatjuk, hogy hol

December 4-én 11-kor kinyit az eplényi Síaréna Vibe Park - legalábbis ezt írják a közösségi oldalukon.

A bejegyzés szerint megfelelő az idő arra, hogy működjenek a hóágyúk, és várhatóan hétfőn 11 órakor megnyithatják az A1-es nagypályát és a T1-es tanpályát.

Azt azért kérik, hogy mielőtt valaki útnak indul tájékozódjon a honlapjukon vagy a közösségi oldalukon. Támpontot jelenthet a sielok.hu oldal is.

November 29-én írtunk arról, hogy a Kékestetőt 13 centis hótakaró borította. Ez a mennyiség a szánkózáshoz már megfelelő lehet. Magyarországon hét helyen találhatók olyan sípályák, ahol felvonó is van. A helyszínek:

  • Bánkút,
  • Eplény,
  • Kékestető,
    Mátraszentistván,
  • Pécs,
  • Sátoraljaújhely
  • és Visegrád.
Címlapról ajánljuk

Izrael nem teheti meg, hogy nem csap vissza Iránnak, de akkor háború jöhet

Egyelőre nem tudni, hogy Izrael milyen választ ad Irán vasárnapi légi csapásaira, de annak mértékétől és helyszínétől függően akár komolyabb háború is kialakulhat a térségben – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Már megint mi történik a forinttal?

Már megint mi történik a forinttal?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében forintárfolyam volt a téma, mivel az elmúlt napokban a magyar fizetőeszköz jelentősen gyengült a főbb devizákkal szemben. A fő kérdést, hogy jön-e korrekció, vagy további gyengülésre számíthatunk, Nyeste Orsolya, az Erste Bank vezető makroelemzője válaszolta meg. A második blokkban a kínai autógyártók európai előretöréséről kérdeztük Kövesy Kártolyt, a Portfolio részvénypiaci elemzőjét, aki arra is válaszolt, hogy a jelenlegi, a globális politikától sem független helyzetben hozott egy-egy döntésnek milyen hosszútávú következményei lehetnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×