eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Síelő az eplényi síarénában a szezonnyitó napján, 2022. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Hétfőtől Magyarországon is síelhet, mutatjuk, hogy hol

December 4-én 11-kor kinyit az eplényi Síaréna Vibe Park - legalábbis ezt írják a közösségi oldalukon.

A bejegyzés szerint megfelelő az idő arra, hogy működjenek a hóágyúk, és várhatóan hétfőn 11 órakor megnyithatják az A1-es nagypályát és a T1-es tanpályát.

Azt azért kérik, hogy mielőtt valaki útnak indul tájékozódjon a honlapjukon vagy a közösségi oldalukon. Támpontot jelenthet a sielok.hu oldal is.

November 29-én írtunk arról, hogy a Kékestetőt 13 centis hótakaró borította. Ez a mennyiség a szánkózáshoz már megfelelő lehet. Magyarországon hét helyen találhatók olyan sípályák, ahol felvonó is van. A helyszínek:

  • Bánkút,
  • Eplény,
  • Kékestető,
    Mátraszentistván,
  • Pécs,
  • Sátoraljaújhely
  • és Visegrád.
Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×