eur:
382.02
usd:
354.13
bux:
58424.86
2023. december 8. péntek Mária
Wolverhampton, 2023. szeptember 16.Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Jeanricner Bellegarde, a Wolverhampton Wanderers játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 16-i mérkőzésén a wolverhamptoni Molineux Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Súlyos tévedés miatt kaphatott ki Szoboszlai Dominik csapata

Az szinte már biztos, hogy súlyos félreértés miatt szenvedett vereséget a Liverpool.

Szombaton délután a Liverpool 2-1-re vereséget szenvedett a Premier Leagua-ban a Tottenhamtól. AZ utolsó percben kapták a gólt, úgy, hogy előtte két játékosukat kiállították. Ráadásul nem adták meg az egyik találatukat. Durva félreértés lehet az oka.

A Sportal számolt be a les miatt meg nem adott gólról körülményeiről.

Eszerint az Angol Profi Ligák Játékvezetését Irányító Szervezet (PGMOL) közleményben elismerte a hibát, és jelezte, hogy kivizsgálják az esetet. Nos, azóta fény derült arra, hogy miért nem bírálták felül a pályán született döntést, és az ok egészen döbbenetes. A Sky Sports szerint a VAR-szobában tevékenykedő Darren England nem mulasztotta el az ellenőrzést, egyszerűen azt hitte, hogy Hooper bíró gólt ítélt, így mindössze annyit üzent a játékvezetőnek, hogy véget ért az ellenőrzés, megerősítve így Hoopert a hibás döntésben.

„Biztos vagyok benne, hogy megfordult a játékvezető fejében, hogy visszaugorjanak arra a pontra, és megadják a gólt. Volt egy olyan pillanat, amikor úgy tűnt, hogy Hooper egyenesen rosszul van” – mondta a Sky Sports szakértője, Gary Neville.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×