eur:
395.67
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 12: Police clash with Hungary fans during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between England and Hungary at Wembley Stadium on October 12, 2021 in London, England. (Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)
Nyitókép: Charlotte Wilson/Offside/Getty Images

MLSZ-figyelmeztetés a szurkolóknak: most már tényleg legyen elég!

A varsói mérkőzésen nem nyit ki a vendégszektor a FIFA büntetése miatt, de vélhetően lesznek magyar drukkerek a lelátón.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) figyelmezteti a válogatott szurkolóit, akik ott lesznek Varsóban, hétfőn a lengyelek elleni világbajnoki selejtezőn, tartózkodjanak mindenfajta rendbontástól, ellenkező esetben a nemzetközi szövetség (FIFA) súlyos büntetést szabhat ki.

Az MLSZ honlapján megjelent közlemény emlékezetet rá, hogy a FIFA 75 ezer svájci frankra büntette a szervezetet a londoni angol–magyar vb-selejtező mérkőzés után, továbbá elrendelte, hogy a Lengyelország–Magyarország vb-selejtező találkozón a rendezők ne nyissák meg a vendégszurkolók szektorát a varsói stadionban.

"A két szurkolótábor ismert baráti viszonya miatt várható, hogy többen is kiutaznak majd Varsóba.

A lengyel szövetség tájékoztatása értelmében a szervezők nem tudják garantálni a magyar szurkolók bejutását a találkozóra. Őket nyomatékosan kérjük, hogy amennyiben mégis eljutnak a találkozóra, tartózkodjanak mindenfajta rendbontástól, antiszemita és rasszista megnyilvánulástól (továbbá a FIFA és az UEFA megsértése is büntetendő lehet). Ugyanis újabb rendbontás esetén súlyos büntetést róhat a FIFA az MLSZ-re és a magyar szurkolókra, a pénzbírság mellett zárt kapus rendelkezésre is lehet számítani" – olvasható az MLSZ közleményében.

A magyar válogatott pénteken a Puskás Arénában fogadja San Marinót, majd három nappal később Lengyelország vendégeként Varsóban zárja a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyben már csak matematikai esélye van a részvétel kiharcolására.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×