eur:
392.79
usd:
366.69
bux:
66389.01
2024. április 25. csütörtök Márk
Nemzeti színű szalag a Hungaroring újraaszfaltozott pályájának avatásán 2016. április 14-én.
Nyitókép: MTI/Marjai János

A Bild szerint duplázhatnak a Hungaroringen

A német lap már a lehetséges dátumokat is tudni véli. Nem csak nálunk lenne két futam.

A Bild értesülése szerint a koronavírus-járvány miatt megtépázott Forma-1-es idényben két futamra is sor kerülhet a Hungaroringen. Úgy tudják, augusztus 16-án, majd egy héttel később is a mogyoródi pályán rendeznének versenyt, két osztrák és két brit futam után.

"Egyelőre korai lenne az egymás utáni két versenyről beszélni, mert nem tartanak itt a tárgyalások. A pálya nyilván alkalmas egymás utáni két verseny lebonyolítására, ráadásul turisztikai és gazdasági szempontból is sokat jelentene az országnak, ha egymás után két hetet töltenének nálunk a csapatok" - mondta az MTI-nek Gyulay Zsolt, Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, hozzátéve:

továbbra is az eredetileg kiírt augusztus 2-i időpontra készülnek, más dátumról nem kaptak értesítést.

Az idény március közepén rajtolt volna Ausztráliában, de a világjárvány miatt röviddel az első szabadedzés előtt törölték a teljes versenyhétvégét Melbourne-ben. Ezután sorrendben a bahreini, a vietnami, a kínai, a holland, a spanyol, az azeri és a kanadai viadalt halasztották el, míg a monacóit és a franciát törölték.

Az F1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media közleményben jelezte, "egyre biztosabb" abban a tekintetben, hogy július elején Ausztriában elkezdődhet a szezon. A Bild szerint Spielbergben, majd Silverstone-ban és a Hungaroringen is duplázna a mezőny, amely 14 helyszínen 17 futamon venne részt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×