eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk
Az Arsenal angol futballklub londoni Emirates stadionja 2020. március 13-án. Sajtójelentések szerint Nagy-Britanniában 798 koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak, többek között az Arsenal vezetőedzőjét, Mikel Artetát is. A járvány terjedésének megakadályozása érdekében az angol labdarúgó bajnokság mérkőzéseit későbbre halasztják.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Az Arsenal és az Everton orosz tulajdonosa ellen hozott szankciót Nagy-Britannia

Aliser Uszmanov és Igor Suvalov életét akarják megkeseríteni.

Jelentős brit érdekeltségekkel bíró orosz oligarchák ellen hozott szankciókat a brit kormány.

A londoni külügyminisztérium tájékoztatása szerint a büntetőintézkedések Aliser Uszmanov üzbég születésű nagyvállalkozót és Igor Suvalov ingatlanpiaci befektetőt, egykori orosz első miniszterelnök-helyettest érintik.

A tárca felidézi, hogy Uszmanovnak jelentős érdekeltségei vannak két élvonalbeli angol futballklubban, az Arsenalban és az Evertonban. Emellett ő a tulajdonosa az egyik legértékesebb nagy-britanniai lakóingatlannak, az északnyugat-londoni Highgate városrészben lévő Beechwood House-nak, amelynek becsült piaci értéke jelenleg 48 millió font (22 milliárd forint).

Igor Suvalov a brit külügyminisztérium szerint két, összesen 11 millió font értékű luxuslakosztályt birtokol London belvárosában.

A tárca adatai szerint Uszmanov és Suvalov együttes vagyona 19 milliárd dollár.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×