eur:
394.53
usd:
363.13
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József

Rejtély a szomszédban: Tirolban került elő az elrabolt idős nő

A 88 éves Magdolna Theresia Ottrubayt kedd délután elvileg elrabolták Kismartonban, de szerda reggel épen és egészségesen megjelent a lányánál a tiroli síparadicsomban, Kitzbühelben.

Érdekes fordulatot vett a burgenlandi emberrablási ügy. Kedd délután az osztrák rendőrség még arról tájékoztatott, hogy az idős nőt fényes nappal elrabolták. Az utcán sétált ápolója kíséretében, amikor két, feltehetően külföldi rendszámtáblájú fekete limuzin fékezett le mellettük. Egy kalapot viselő "magas, szőke, vékony" nő és egy férfi ugrott ki belőlük, az ápolót félrelökték, az idős asszonyt pedig betuszkolták az egyik autóba, majd nagy sebességgel elhajtottak.

A rendőrség hajtóvadászatot indított az Esterházy-alapítványokat kezelő Setfan Ottrubay édesanyjának elrablói után. A Krone.at szerda reggel azonban azt írta, hogy drámai fordulatot vett az "emberrablási" ügy, mert az elvileg elrabolt nő megjelent épen és egészségesen a lányánál Kitzbühelben, a kedvelt tiroli üdülőhelyen. A lap szerint belső, családi vita állhat a háttérben, amely pénzről és hatalomról szól.

A burgenlandi rendőrség még nem erősítette meg a Kronen Zeitung információját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 07:53
×
×
×
×