eur:
389.39
usd:
361.75
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Új elnök a Mavir Igazgatóságában és Felügyelő Bizottságában

Töröcskei Istvánt választották meg a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. Igazgatóságának elnökévé, míg a Felügyelő Bizottság elnöke Stumpf János ügyvéd lett - közölte a Mavir csütörtökön az MTI-vel.

Töröcskei István az utóbbi években a geotermikus energiával foglalkozó Pannergy Nyrt. igazgatósági tagja volt, jelenleg pedig a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. elnöke, a Hír TV Felügyelő Bizottságának elnöke és tagja a Magyar Atlanti Tanácsnak.

Stumpf János 49 éves jogász elsősorban a társasági jog, az ingatlanjog, a munkajog és az adójog szakterületeken szerzett tapasztalatokat. Az elmúlt időszakban tulajdonosként több magánvállalkozás létrehozásában és menedzselésében tevékenykedett.

A Mavir közleménye emlékeztet arra, hogy a 2010. szeptember 13-án megtartott rendkívüli közgyűlésen a tulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM Zrt.) előterjesztésére visszahívták a vezető testületek tagjait, egyben megválasztották az új tisztségviselőket. A közgyűlés Tari Gábort megerősítette vezérigazgató pozíciójában.

A Mavir ZRt. Igazgatóságának tagjai 2010. szeptember 14-től Csomai Kamilla, Gelényi Csaba, Petykó Zoltán, Töröcskei István és Tari Gábor vezérigazgató. A Felügyelő Bizottságot pedig Stumpf János, Békési Zsófia és Vörös József alkotja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 12:45
×
×
×
×