eur:
389.78
usd:
363.64
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nem vár bocsánatkérést a MOL az OMV-től

A MOL megtévesztőnek és etikátlannak tartja az OMV nemrég Magyarországon megjelent újsághirdetését, amely azt sugallja, hogy a két cég között együttműködés lenne kialakulóban.

Az OMV megtévesztő hirdetése azt sugallja a két cég ügyeiben kevésbé tájékozott olvasók számára, hogy már alakul valamiféle együttműködés közöttük - mondta az InfoRádiónak a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

Ferencz I. Szabolcs hozzátette: a hirdetés etikátlan is, mert az osztrák cég a MOL nevét használja fel a vállalat megkérdezése nélkül.

A MOL jelezte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének, illetve a Gazdasági Verseyhivatalnak, hogy a reklám által sugalltakkal ellentétben a két cég között nincsen semmiféle párbeszéd - közölte a kommunikációs igazgató.

"Mi tökéletesen megelégszünk azzal, hogyha ezzel az etikátlan és megtévesztő magatartásmóddal felhagynak" - reagált Ferencz I. Szabolcs arra a kérdésre, hogy várnak-e bocsánatkérést a hirdetés miatt osztrák versenytársuktól.

Hanganyag: Albert Dénes

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×