eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Cairns, 2016. június 29.Deborah Pergolotti, a békák gyógyítására szakosodott Cairns állatkórház vezetője mikroszkópba néz, amelyen az egyik beteg állatuk, egy jobb szemére sérült és ödémában szenvedő Pápua óriás levelibéka (Litoria infrafrenata) ül az ausztráliai Queensland állambeli Cairnsban 2016. június 27-én. Az adományokból fenntartott intézmény 1998 óta csaknem 2800 példányt kezelt. (MTI/EPA/AAP/Brian Cassey)
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Brian Cassey

Időjárási átjáróház lett Magyarországból: eső, lehűlés

Nagy lesz a jövés-menés felettünk, miközben az egyik felhőzet levonul, nyomában érkezik is az újabb felhősödés.

Hétfő reggelre a Dunántúlon lassanként felszakadozik, csökken a felhőzet.

Az északkeleti megyékben erősen felhős időre, és további esőre, záporra van kilátás. Másutt a gomolyfelhők mellett általában számíthatunk többórás napsütésre is, csak elvétve fordul elő zápor, zivatar.

Hétfő délután nyugat felől újabb felhősödés kezdődik, és estefelé a a Dunántúl északnyugati felén az eső is elered.

A nyugatias szél hétfőn megélénkül, zivatar környezetében meg is erősödhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 14 fok között alakul, de a kevésbé felhős tájakon 6, 9 fok is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 20 és 24 fok között várható, ugyanakkor az északkeleti megyékben kevéssel 20 fok alatt valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×