eur:
393.52
usd:
368.35
bux:
66064.86
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: BKK

Több vonalon változik a budapesti tömegközlekedés

Vágányépítés, hídfelújítás miatt jönnek a forgalmi változások, pótlóbuszok.

Június közepétől változik a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, valamint a csepeli HÉV (H7) közlekedése a Soroksári út és a Haller utca csomópontjában épülő villamosvágány-kapcsolat, valamint a csepeli Kvassay-híd felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

  • Az új villamosvágány építése miatt június 15-től a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Jászai Mari tér és a Haller utca között közlekedik majd.
  • A csepeli HÉV pedig várhatóan év végéig csak Csepel és a Kvassay híd között jár a híd felújítása miatt, a Boráros térre pótlóbusszal lehet majd eljutni.
  • Csütörtöktől augusztus 5-ig pótlóbusz közlekedik a 4-es és a 6-os villamos vonalán a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed, valamint Dél-Buda és a Goldmann György tér között a villamosvágány felújítása miatt.
  • A Bosnyák téren átépítik a villamos kocsiszín előtti vágányhálózatot, ezért jövő hét szombattól augusztus közepéig a 3-as, a 62-es és a 69-es villamos helyett is pótlóbuszok járnak.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Gyengülget a forint, a dollár egyre erősebb

Gyengülget a forint, a dollár egyre erősebb

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×