INFORÁDIÓ 
2019. november 14. csütörtök
Aliz

budapest

2019.11.12. 06:31

Korábban nagy port kavart javaslatot kapott Karácsony Gergely

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) levélben megkereste Karácsony Gergelyt, és azt kérte, hogy a főpolgármester fogalmazzon meg olyan ajánlást a budapesti kereskedelmi vállalatoknak, amelyben a vasárnapi nyitvatartás korlátozását kezdeményezi - értesült a Magyar Nemzet, amelyhez eljuttatták a levelet.
2019.10.31. 13:10

Határidőt szabott a kormány a főváros új vezetésének

November 15-ig döntsön a Fővárosi Közgyűlés a budapesti nagyberuházások sorsáról - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Karácsony Gergely főpolgármerster szerdán arról beszélt, hogy az atlétikai stadionról hajlandó egyezkedni, ha a kabinet támogatja az általa tervezett egészségügyi fejlesztéseket. .
2019.10.30. 05:41

Nem lesz könnyű közlekedni, jön Putyin, mutatjuk a lezárásokat

Az orosz külügyminiszter már kedden Budapestre érkezett, az orosz elnök pedig szerdán érkezik. A kiemelten védett személyek budapesti tartózkodása idején a küldöttség mozgásával párhuzamosan több útvonalon időszakos terelés, forgalomkorlátozás, illetve lezárás lesz.
2019.10.28. 20:51

Kiürítettek egy fővárosi áruházat

Kiürítettek egy szupermarketet Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton, mert az épület egyes részein szúrós szagot lehetett érezni.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018