eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Brad Pitt nem tartja szexinek Angelina Jolie-t fehérneműben

A Brad Pitt iránti szerelem vitte rá Angelina Jolie-t, hogy gyereket szüljön. A sztár szerint a párja nem bánja, ha szexis fehérneműben próbálja elcsábítani, de vonzóbbnak találja őt anyaként.

Angelina Jolie imád a családjáról beszélni, le sem lehet állítani, ha ez a téma.

Mióta szerelembe esett Brad Pittel, duplájára nőtt a család: egy éve megszületett közös lányuk, Shiloh, és örökbe fogadták a vietnami Pax Thient.

Most az is kiderült, mi késztette Angelinát arra, hogy saját gyermeket is vállaljon.

Soha nem akart szülni

A színésznő a Rider's Digestnek bevallotta: "Mielőtt Braddel találkoztam, mindig azt mondtam, hogy soha nem fogok szülni. Õ azonban nagyon szeretett volna saját gyereket.

Pár hónappal azután, hogy hazahoztuk Zaharát, ránéztem Bradre, amint a kislánnyal és Maddox-szal játszik és rájöttem, mennyire szeretem őt, és egy saját gyerek semmiféle fenyegetést nem jelent az életünkre" - mesélte.

Kevés idő jut egymásra

Azt a színésznő is elismeri, hogy négy gyerek mellett kevés idejük jut egymásra a párjával.

"Éjszaka van csak időnk egymásra, mikor a gyerekek már alszanak. Felvehetek bármilyen szexi fehérneműt, Bradnek persze tetszik. De szerinte akkor vagyok a legszexibb, amikor a gyerekek körülöttem nyüzsögnek, vagy egy könyvet olvasok, hogy művelődjek."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×