eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Maffiamódszerekre emlékeztető gyilkosság történt - a szlovákiai magyar vállalkozó megölésének részletei

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda  közös sajtótájékoztatóját tartott Budapesten egy meggyilkolt szlovákiai magyar vállalkozó ügyében.

Mint arról az Infostarton is beszámoltunk a férfi május 2-án tűnt el. Annyit lehetett tudni, hogy Komáromfüssön (Trávnik) a házában még telefonált, aztán nyoma veszett. A helyszíni razzián vérnyomokat és töltényhüvelyt is találtak, de holttestet nem. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében.

fotó: police.hu
fotó: police.hu

A maffialeszámolásokra emlékeztető gyilkossági ügyben a hatóságok három embert gyanúsítottak meg: K. Erik és Sz. Ladiszláv ölhette meg a vállalkozót a ház teraszán. Utóbbit hazánkban fogták el, de a gyilkosságban közreműködhetett a győri születésű Sárközi Gergely magyar állampolgár is, őt egyelőre nem találják, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene - számol be a tájékoztatón hallottakról a Blikk.

Kiderült, a gyilkossággal gyanúsított Sz. Ladiszlávot több más bűncselekmény, köztük kábítószer-kereskedelem, garázdaság és lőfegyverrel való visszaélés miatt május 12-én őrizetbe vették, majd letartóztatták. Ugyanezen a napon megtalálták az áldozat holttestét egy elhagyatott erdős területen, halottkereső kutya segítségével. A tetoválásai és ruhái alapján alapján azonosították.

Dr. Rudolf Patka ezredes, a NAKA nyugati részlegének igazgatója hozzátette: a gyilkosságot előre megfontolt szándékkal követték el.

Jeney Áron r. ezredes, a KR NNI igazgatója a sajtótájékoztató végén azt mondta, a szökésben lévő Sárközi Gergely fegyverrel rendelkezik, veszélyes, ezért senki ne próbáljon meg kapcsolatba lépni vele. A 47 éves férfinak azt üzente, mihamarabb adja fel magát.

A rendőrség fotógalériát tett közzé, ide katinthat a képekért.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×