eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Meghalt a nyolcszor mellkason szúrt férfi

A Kisalföld.hu információi szerint életét vesztette az a 43 éves férfi, akit csütörtökön nyolcszor szúrt meg egy késsel támadója az E.ON győri telephelyén.

Csütörtök reggel az E.ON győri telephelyén az egyik munkavállaló szóváltásba majd verekedésbe keveredett egyik főnökével, akit többször mellkason szúrt. Az elkövető tisztázatlan körülmények között kiesett az ablakon, és meghalt.

A sértettet újraélesztették, és életmentő műtétet végeznek rajta az orvosok, de továbbra is a kórház intenzív osztályán ápolták, az ilyen súlyos sérülések alapvető szövődménye miatt állapota válságos volt.

Ma reggel a Kisalföld információi szerint életét vesztette a 43 éves áldozat.

Frissítés:

Az E.ON közleményében megerősítette a hírt és közölte: saját halottjának tekinti a 43 éves férfit és minden anyagi és erkölcsi segítséget megad a családjának. A közlemény idézi Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki szerint a férfit szerették és megbecsülték kollégái. A vállalat arra kér mindenkit, hogy tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×