INFORÁDIÓ
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina

e.on

2022.10.02. 07:08

Ne csodálkozzon, ha elmegy az áram

A Portfolio több olvasója is e-mailes megkeresést kapott, amikben gyakoribb áramszüneteket jelez előre működési területén az E.ON Csoporhoz tartozó ELMŰ Hálózati Kft.
2021.08.27. 13:24

Vári Attila: szeptemberben dönt az elnökség a jövőről

Szeptemberben dönthet a Magyar Vízilabda Szövetség az egyaránt tokiói olimpiai bronzérmes két válogatott szakmai stábjáról – mondta az InfoRádiónak Vári Attila, a szervezet elnöke. A sportvezető kiemelte az utánpótlás fejlesztésének fontosságát, és beszélt az egyik legnagyobb támogatójukkal kötött új megállapodásról is.
2021.02.26. 21:51

Bőség zavara az E.ON E-flottájában

Az egyik legmodernebb és leginnovatívabb elektromos autó, a Volkswagen ID.3 is bekerült az E.ON Hungária Csoport e-flottájába, jelentette be közös sajtótájékoztatón az energiavállalat, a Porsche Hungaria és Mercarius Flottakezelő. Az e-mobilitásban aktív vállalatok vezetői arra számítanak, hogy az elektromos autók térnyerése az idén is folytatódik.
2021.01.09. 14:07

Kimaradtak a digitális oktatásból, de leküzdötték a hátrányt

Sikeresen zárult az év végén a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az E.ON Hungária Csoport közös programja, amelynek célja a digitális oktatásból tavasszal kimaradt gyerekek felzárkóztatása volt. A csaknem fél éven át tartó Kapaszkodó 2.0 programsorozat különböző állomásain több száz gyerek vett részt, és a megszerzett tapasztalatok alapján a segélyszervezet szakértői egy új oktatási módszertant dolgoztak ki. A gyerekek fejlesztését nyári táborokban kezdték, az őszi–téli időszakban tanulóműhelyekben folytatták, a felzárkóztatást élménynapok egészítették ki.
2020.11.19. 12:28

Napelemes fűtéssel segítenek a rászoruló családokon

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az E.ON Hungária Csoport mintaprogramjában a napelempark által megtermelt energiából Tiszabőn 60 család fűtését támogatják, így több mint kétszáz gyermek otthonában lesz meleg a télen.
2020.06.22. 12:56

Üzent az E.ON, indulnak a leolvasások

A koronavírus-járvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban megkezdik az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő óvintézkedések mellett.
2020.02.14. 19:15

Az E.ON lépése illeszkedik az európai energiapiac átalakulásába

Sok tényező lehet az E.ON Hungária és az innogy International ELMŰ-ÉMÁSZ-t érintő tranzakciójának hátterében – mondta az InfoRádiónak a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont főmunkatársa. Felsmann Balázs arról is beszélt, hogy a mostani transzfernek lehet-e hatása az energiabiztonságra.
2020.02.12. 17:31

Vételi jogot gyakorol az E.ON

A vételi jog gyakorlása után az E.ON Hungária és az innogy International száz százalékos tulajdonosa lesz az Elműnek és az Émásznak, és a két társaság részvényei már nem lesznek tőzsdei forgalomban.
2020.02.10. 11:24

Nagy üzletre készül az Opus Global

A cég kötelező érvényű ajánlatot tett az E.On Energiakereskedelmi Kft. (EKER) 100 százalékos üzletrészére, amely az E.On Hungária Zrt. tulajdonában van.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018