eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Autós üldözés a Balatonnál: gyümölcsösbe csalta a rendőröket az ittas vezető - videó

Egy siófoki fiatalember hihetetlen kalandjai: figyelmen kívül hagyta az őt ellenőrizni szándékozó rendőröket, majd a megkülönböztető jelzés ellenére is továbbhajtott.

A rendőrök szombaton, a kora hajnali órákban Zamárdiban intézkedés alá kívántak vonni egy gépjárművet, amelynek vezetője a megkülönböztető jelzés ellenére továbbhajtott. A járőrök a megkülönböztető fényjelzés mellett hangszórón keresztül is megállásra szólították fel a teherautó vezetőjét, amelynek továbbra sem tett eleget, hanem még nagyobb sebességgel haladt a 7-es számú főúton Siófok irányába - írja a délmagyar.hu.

Több egység is megkísérelte intézkedés alá vonni, amelynek továbbra sem tett eleget, a szolgálati gépkocsikat kikerülte. A sofőr Siófokon egy töltőállomásra behajtott, majd a „behajtani tilos" jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a benzinkút épületét megkerülve, forgalommal szemben haladt a kútfejeket kerülgetve, majd kihajtott a 7-es számú útra, ahol ismét Zamárdi irányába haladt. A rendőrök Zamárdiban több utcán keresztül követték, majd a férfi járművével Siófok külterületén egy földútra hajtott, egy bekerített gyümölcsösnél megállt, mivel ott már nem tudott tovább haladni.

A sofőr kiugrott a tehergépjárműből, a gyümölcsös kerítésén, a szögesdróton átmászva elfutott a fás, bokros terület irányába, végül a siófoki-, balatonföldvári rendőrök a – Balaton-partján megerősítő erőként szolgálatot teljesítő - készenléti rendőrökkel az egyik gyümölcsfa tövében, a fűben, hason fekve találtak rá.

A rendőrök a 22 éves férfit elfogták, majd előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta, hogy azért vonta ki magát a rendőri intézkedés alól,

  • Nem rendelkezett jogosítvánnyal
  • alkoholt figyasztott
  • ismerőse tudta nélkül vitte el a teherautót.
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×